NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητά επιμήκυνση της ρύθμισης των 120 δόσεων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητά επιμήκυνση της ρύθμισης των 120 δόσεων

Συνάντηση με τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Νότη Μηταράκη, είχε την Τετάρτη το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών. Κατά τη συνάντηση κατατέθηκαν προτάσεις για τα ασφαλιστικά θέματα που απασχολούν τον ΕΣΑ.

Αναλυτικότερα, ο σύλλογος μέσω της πρότασης του, υπέβαλε αίτημα για επιμήκυνση της ρύθμισης των 120 δόσεων για όσους επιχειρηματίες έχουν συσσωρεύσει υποχρεώσεις μέσα στην κρίση, λόγω της καθυστερημένης ενεργοποίησης της πλατφόρμας, όπως επίσης και την παροχή κινήτρων για την επαναφορά τους στην ενεργό οικονομική δραστηριότητα, καθώς και την ενοποίηση των οφειλών τους στο ΚΕΑΟ/ΕΦΚΑ, ώστε να είναι δυνατή η συνολική ρύθμιση και αποπληρωμή τους.

Επιπροσθέτως, στις προτάσεις του ΕΣΑ συμπεριλαμβάνεται η θεσμοθέτηση ενός συστήματος επιβράβευσης για τους επιχειρηματίες που τηρούν τις δεσμεύσεις του και η θέσπιση ενός ορίου καταβολής ανώτατης κλίμακας έως τα 1000 ευρώ.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΕΣΑ, Σταύρος Καφούνης, υπογράμμισε πως «ο σύλλογος θα είναι πάντα στο πλευρό της Πολιτείας για την επίλυση προβλημάτων που απασχολούν την επιχειρηματικότητα.»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr