NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Ξεκινά ο 2ος Κύκλος του Executive Diploma “Beyond Exports” για τις Εξαγωγές στις 23 Σεπτεμβρίου

Ξεκινά ο 2ος Κύκλος του Executive Diploma “Beyond Exports” για τις Εξαγωγές στις 23 Σεπτεμβρίου

Tο πρώτο εξειδικευμένο και πιστοποιημένο Εxecutive Diploma στις Εξαγωγές και το Διεθνές Εμπόριο υπό την αιγίδα του ΠΣΕ Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Α' κύκλος του Πρώτου Εξειδικευμένου και Πιστοποιημένου Executive Diploma για τις Εξαγωγές και το Διεθνές Εμπόριο, Beyond Exports στο IST College, υπό την Αιγίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγών (ΠΣΕ), στο οποίο έλαβαν μέρος ιδιοκτήτες Ελληνικών Επιχειρήσεων, Στελέχη Τμημάτων Εξαγωγών Εταιρειών, Startuppers, Ελεύθεροι Επαγγελματίες και απόφοιτοι Οικονομικών Σχολών που επιθυμούν να εργαστούν στον Κλάδο των Εξαγωγών.

Στόχος της εκπαιδευτικής ομάδας, η οποία απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη στον κλάδο των εξαγωγών, είναι να προσφέρουν στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις για να προχωρήσουν στην επιτυχημένη εξαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών τους.
Μέσα από πραγματικά case studies, success stories, θεωρία αλλά και best practices, η ομάδα του Beyond Exports καλύπτει ενότητες όπως: τα Πλεονεκτήματα των Εξαγωγών, την Σωστή Επιλογή Προϊόντων και Υπηρεσιών προς Εξαγωγή, την Προσαρμογή Προϊόντων στις Απαιτήσεις της Αγοράς Στόχου, την Προιοντική Στρατηγική, την Επιλογή Αγοράς Στόχου και Έρευνα Αγοράς, τους Τρόπους Εισόδου και τα Δίκτυα Διανομής, τον τρόπο Εξεύρεσης Πελατών, το Διεθνές & Εξαγωγικό Marketing, το Ε- exports & Digital Marketing, τη Συσκευασία & Packaging, την Κοστολόγηση και Τιμολογιακή Πολιτική, τις Εμπορικές Εκθέσεις/ Επιχειρηματικές Αποστολές/ B2B συναντήσεις, τις Διαπραγματεύσεις ,τους Τρόποι Πληρωμής & Διαδικασίες Εξαγωγών και την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου Εxport Business Plan.

Το όραμα του Beyond Exports, όπως εξηγούν οι ιδρυτές του προγράμματος Διομήδης Θεοχαρόπουλος και Δημήτρης Μητράκος, είναι να δώσουν τ’ απαραίτητα εργαλεία μέσα από πρακτική εκπαίδευση σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να στραφεί προς την εξωστρέφεια προκειμένου ν’ αναπτυχθεί μια σωστή Εξαγωγική Κουλτούρα.

Το Executive Diploma Beyond Exports τελείται υπό την Αιγίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγών (ΠΣΕ) και έχει την υποστήριξη του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου καθώς και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου. Η πηγή ερευνών και στοιχείων που χρησιμοποιούνται παρέχονται από τον Οργανισμό Έρευνας και Ανάλυσης «Διανεοσις».

Το πρόγραμμα το οποίο είναι πιστοποιημένο από την ACTA– Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Quality Training Label επιπέδου Advance, παρέχεται και σε μορφή e-learning.

Διαβάστε επίσης: Πώς «έβαλα» το προϊόν μου στα Galeries Lafayette και Harrods!

Η έναρξη των μαθημάτων του Δεύτερου Κύκλου Executive Diploma “Beyond Exports” για τις Εξαγωγές θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Στον Πρώτο κύκλο, μοιράστηκαν τις γνώσεις τους οι:

ist-participants.jpg?mtime=20190905223515#asset:139682:freeHeight
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr