NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Café Επιχειρηματικότητας: Καινοτόμα πρωτοβουλία δικτύωσης και ενημέρωσης για την επιχειρηματικότητα

Café Επιχειρηματικότητας: Καινοτόμα πρωτοβουλία δικτύωσης και ενημέρωσης για την επιχειρηματικότητα
11_09_2019 | 13:28 11_09_2019 | 17:47
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Athens Lifelong Learning Institute διοργανώνει το Café Επιχειρηματικότητας, μια καινοτόμα πρωτοβουλία δικτύωσης και ενημέρωσης στον χώρο της επιχειρηματικότητας.

Το Café Επιχειρηματικότητας, ακολουθώντας Ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα αξιοποίησης διαλόγου, ευελπιστεί να φέρει σε γόνιμη επαφή και επικοινωνία επιχειρηματίες, αυτοαπασχολούμενους και στελέχη στον χώρο της υποστήριξης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στη χώρα μας με στόχο την έναρξη ενός διαλόγου σχετικά με την καλύτερη την πρόσβαση των ατόμων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στην αγορά εργασίας μέσω επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

Το έργο Access Enterprise - που λαμβάνει χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Erasmus+ - στοχεύει στην αύξηση και την βελτίωση των ευκαιριών απασχόλησης των ατόμων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες μέσα από μια σειρά παρεμβάσεων που εμπλέκουν κυρίως τους επαγγελματίες που υποστηρίζουν, συμβουλεύουν και κατευθύνουν τα άτομα αυτά ως σύμβουλοι, μέντορες, coaches και εκπαιδευτές.

Κατά τη διάρκεια του Café Επιχειρηματικότητας, θα δοθεί η ευκαιρία για την παρουσίαση των δράσεων του προγράμματος που έχουν ήδη ολοκληρωθεί και την ανάλυση των επερχόμενων πρωτοβουλιών τόσο σε εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, ως αφόρμηση για περαιτέρω ανταλλαγή απόψεων πάνω στο ζήτημα της άρσης των πολλαπλών εμποδίων που βιώνουν άτομα των ευάλωτων ομάδων κατά την πρόσβαση τους στην αγορά εργασίας.

Το Café Επιχειρηματικότητας θα λάβει χώρα στις 12 Σεπτεμβρίου 2019, μεταξύ 16.00 και 18.00 μ.μ. στο Impact Hub Athens [οδός Καραϊσκάκη 28, Αθήνα].

Οι θέσεις στο Café Επιχειρηματικότητας είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περαιτέρω πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Athens Lifelong Learning Institute στο τηλέφωνο 2110138400 ή στο info@athenslifelonglearning.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr