NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

ΕΒΕΑ: Επιχειρηματική Αποστολή στην Ιορδανία τον Νοέμβριο

ΕΒΕΑ: Επιχειρηματική Αποστολή στην Ιορδανία τον Νοέμβριο

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών - EBEA, ο ΣΕΒ και ο ΣΕΒΕ, σε συνεργασία με το Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Αμμάν (Amman Chamber of Industry) και την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών και του Οργανισμού Enterprise Greece, διοργανώνουν Επιχειρηματική Αποστολή στο Αμμάν της Ιορδανίας, από την Τετάρτη 13 έως την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019.

Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας.

Για την καλύτερη προετοιμασία της αποστολής και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των ενεργειών, οι εταιρείες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

Για να διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας, πρέπει να καταβάλετε το ποσό που ακολουθεί, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς του ΣΕΒ, με την αιτιολογία: «Επιχειρηματική Αποστολή στην Ιορδανία 13.11.2019». Παρακαλούμε όπως αναφέρεται η ακριβής επωνυμία της επιχείρησης, η πλήρης διεύθυνση, το Α.Φ.Μ. και η Δ.Ο.Υ.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε εταιρεία είναι ως εξής:

Μέλη ΕΒΕΑ, ΣΕΒΕ και ΣΕΒ: 350€ για τον πρώτο εκπρόσωπο της εταιρίας. Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο το ποσό είναι 150€. Ο ΣΕΒ, ο ΣΕΒΕ και το ΕΒΕΑ θα καλύψουν τη διαφορά.

Μη Μέλη ΕΒΕΑ, ΣΕΒΕ και ΣΕΒ: 600€ για τον πρώτο εκπρόσωπο της εταιρίας. Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο το ποσό είναι 300€.

Το ποσό αυτό καλύπτει:

  • Τη διοργάνωση των Β2Β συναντήσεων & του επιχειρηματικού φόρουμ στο Αμμάν.
  • Τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Αμμάν με ιδιωτικό λεωφορείο (για τις προτεινόμενες πτήσεις μόνο).
  • Τις μεταφορές για τις προγραμματισμένες συναντήσεις.
  • Τα λοιπά κόστη μετακίνησης και διαμονής θα καλυφθούν από τους συμμετέχοντες.

Σημείωση: Η προετοιμασία των Β2Β συναντήσεων θα ξεκινήσει για κάθε εταιρεία μετά τη καταβολή του ανωτέρω ποσού. Η λίστα των συναντήσεων θα οριστικοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση των ελληνικών συμμετοχών και θα αποσταλεί στις εταιρείες πριν την αναχώρηση. Το ΕΒΕΑ, ο ΣΕΒ και ο ΣΕΒΕ δεν μπορούν να διασφαλίσουν εκ των προτέρων συναντήσεις για τις ελληνικές εταιρίες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΕΒΕΑ (κα Τίνα Ρέτζεκα, τηλ. 210 338 2342, email. tretzeka@acci.gr), τον ΣΕΒ (κα. Βίκυ Μακρυγιάννη, τηλ. 211 500 6121, email. vmakrigianni@sev.org.gr) και τον ΣΕΒΕ (κα. Νατάσα Γιαλόγλου, τηλ. 2310 535333, email. ny@seve.gr).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr