NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

ΔΙΕΚ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής σπουδαστών για το έτος 2019 - 2020

ΔΙΕΚ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής σπουδαστών για το έτος 2019 - 2020
17_09_2019 | 14:58 17_09_2019 | 14:59
epixeiro icon Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία

Τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης των υποψηφίων στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι καλούνται να προσέλθουν έως τις 20 Σεπτεμβρίου στα αντίστοιχα ΔΙΕΚ για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής. Σύμφωνα με το Υπουργείο, όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους και τίθενται εκτός της διαδικασίας επιλογής.

Όσον αφορά τους επιτυχόντες υποψηφίους των ΔΙΕΚ που δεν έχουν επιτύχει στην ειδικότητα της 1ης προτίμησής τους, έχουν δικαίωμα κατά την εγγραφή τους να αιτηθούν «βελτίωση», ώστε να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους σε τμήμα υψηλότερης προτίμησης κατά την επιλογή επιλαχόντων βάση μορίων.

Για να δείτε ένας υποψήφιος το αποτέλεσμα της αίτησης, θα πρέπει να κάνει Είσοδο στο σύστημα diek.it.minedu.gov.gr χρησιμοποιώντας το email και συνθηματικό που ήδη έχει. Από εκεί μπορεί να εκτυπώσει την αίτηση του, η οποία φέρει αριθμό πρωτοκόλλου, καθώς και τα μόρια ανά προτίμηση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr