NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

6 βραβεία απέσπασε η Action Global Communications στα πρώτα Carob Awards

6 βραβεία απέσπασε η Action Global Communications στα πρώτα Carob Awards
18_09_2019 | 16:38
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Συνολικά 6 βραβεία απέσπασε η ομάδα της Action Global Communications στα πρώτα βραβεία Κυπριακής Διαφήμισης Carob Awards, που διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Διαφήμισης - Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ) και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Τα Carob Awards αποτελούν τον πρώτο επίσημο θεσμό επιβράβευσης της δημιουργικότητας στη διαφήμιση στην Κύπρο και τα βραβεία αναδείχθηκαν μετά από βαθμολογία πέντε κριτικών επιτροπών, με 99 μέλη εκπροσώπους διαφημιστικών εταιρειών, εταιρειών επικοινωνίας, διαφημιζόμενους και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο Δημήτρης Ιωαννίδης, Γενικός Διευθυντής της Action Global Communications σε Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε:

«Η φετινή πρώτη διοργάνωση των Carob Awards, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για το χώρο της επικοινωνίας στην Κύπρο, η οποία αναδεικνύει την προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι για την αναβάθμιση της ποιότητας του κλάδου και επιβραβεύει αυτούς που έκαναν τη διαφορά μέσω της σκληρής δουλειάς τους. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το αποτέλεσμα τόσο των project που καταθέσαμε, όσο και των 6 βραβείων που τελικά λάβαμε. Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους διοργανωτές, σε όλη την ομάδα της Action Global Communications και φυσικά σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου της επικοινωνίας που είδαν τη δουλειά τους να αναγνωρίζεται και να επιβραβεύεται.»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr