NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2019: Η ποιοτική εξυπηρέτηση στο επίκεντρο

Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2019: Η ποιοτική εξυπηρέτηση στο επίκεντρο
24_09_2019 | 16:17
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Από 7 έως 12 Οκτωβρίου 2019 το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελάτων (ΕΙΕΠ), γιορτάζει για 3η συνεχόμενη χρονιά την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, με δράσεις που στόχο έχουν να αναδείξουν και να προάγουν την αξία της Εξυπηρέτησης.

Ο διεθνής θεσμός της Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών γιορτάζεται σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το 2008 το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, εισήγαγε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον συγκεκριμένο θεσμό, με στόχο την ανάδειξη του ζωτικού ρόλου της Εξυπηρέτησης Πελατών, αλλά και την επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη. Το 2017, το ΕΙΕΠ, αλλάζει τη μορφή του και αποφασίζει να εναρμονιστεί με τον παγκόσμιο θεσμό, γιορτάζοντας από τότε κάθε χρόνο μαζί με όλα τα μέλη του.

Την πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Οκτωβρίου, η εξυπηρέτηση πρωταγωνιστεί με ειδικές δράσεις για τους καταναλωτές στα καταστήματα των συμμετεχουσών εταιρειών αλλά και με εσωτερικές δράσεις για τους εργαζόμενους.

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ΕΙΕΠ, διαθέτει το exclusive mobile application «ΕΙΕΠ», διαθέσιμο σε android δωρεάν, που περιλαμβάνει τα προφίλ των συμμετεχουσών εταιρειών αλλά και τις δράσεις που οργανώνουν. Φέτος για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε και ειδικό site www.csweek.gr, το οποίο είναι ανοιχτό σε όλους.

Ο Πρόεδρος του ΕΙΕΠ, Frank Thibaut, επισημαίνει: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο θεσμός της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών έχει γνωρίσει τόση μεγάλη απήχηση τα τελευταία τρία συναπτά έτη. Κάθε Οκτώβρη οι εταιρείες, πιστές στο ραντεβού τους, μας επιβεβαιώνουν έμπρακτα τη δέσμευσή τους στην ποιοτική εξυπηρέτηση, αποδεικνύοντας ότι η εταιρική κουλτούρα για την άμεση και ολοκληρωμένη Εξυπηρέτηση, αποτελούν αξίες αδιαμφισβήτητες σε έναν οργανισμό».

Περισσότερες από 80 εταιρείες βάζουν και φέτος, πρώτη την Εξυπηρέτηση του πελάτη

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να ενημερωθείτε για τις φετινές δράσεις και τις συμμετέχουσες εταιρείες της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών μπορείτε να επισκεφτείτε το csweek.gr και τα Social Media του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (Facebook, LinkedIn).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr