NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Tυροκομεία Κωσταρέλος: Προσήλωση στις παραδοσιακές μεθόδους παρασκευής [video]

22_01_2016 19_07_2017

Powered by:
LoveGreece we believe we can

Η οικογένεια Κωσταρέλου δημιούργησε το πρώτο της τυροκομείο το 1937, με το μεράκι του Κυριάκου Κωσταρέλου.

Τώρα έχει περάσει στην τρίτη γενιά, στα έμπειρα χέρια των αδελφών Κωσταρέλου, Κυριάκο και Νίκο, που συνεχίζουν την παράδοση της οικογένειάς τους. Πάντα διατηρώντας τις αρχές που τους κληροδοτήθηκαν, που είναι η προσήλωση στις παραδοσιακές μεθόδους παρασκευής σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία, παράγουν μία μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών τυριών και γιαουρτιών που έχουν συγκεντρώσει τα εύσημα όλων όσων αγαπούν με πάθος τα τυροκομικά προϊόντα.

Άλλος ένας σημαντικός λόγος για την υψηλή ποιότητα των τυριών τους είναι η εμμονή τους στην ελληνικότητα, που στην προκειμένη περίπτωση εκφράζεται με τη χρήση μικρών και ελεύθερων κοπαδιών που τρέφονται από τα αγνά βοσκοτόπια της Καρύστου, εξασφαλίζοντας έτσι την ίδια γεύση και σύσταση με τα τυριά των παππούδων μας.
Μερικές από τις δημιουργίες τους είναι η διάσημη φέτα Κωσταρέλος, τυρί κατσικίσιο, γραβιέρα από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα, το περίφημο κρεμώδες τσαλαφούτι, λαδοτύρι και τα γιαούρτια τους, κατσικίσιο και αιγοπρόβειο. Θέλοντας να προσαρμόσουν τα εδέσματά τους και στις σύγχρονες επιταγές, οι αδερφοί Κωσταρέλου μείωσαν τα λιπαρά στα περισσότερα από τα παραδοσιακά τυριά τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία και σε ανθρώπους με ιδιαίτερες απαιτήσεις να γευτούν την ποιότητα των προϊόντων τους.

Tα καταστήματα Κωσταρέλου με τα εκλεκτά προϊόντα τους μπορείτε να τα βρείτε σε 7 σημεία σε όλη την Αττική. Το κατάστημά τους που ξεχωρίζει, γιατί εισάγει έναν νέο τύπο delicatessen στην Αθήνα, βρίσκεται στο Κολωνάκι με μοναδικό concept. Πρόκειται για ένα ελληνικό ντελικατέσεν στο οποίο μπορεί κανείς να βρει τα προϊόντα του τυροκομείου και να τα γευτεί σε μοναδικές συνταγές τις οποίες έχει επιμεληθεί ο γνωστός σεφ Χρύσανθος Καραμολέγκος.

Τα πιάτα περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία από σάντουιτς, σαλάτες, καθώς και μοναδικά πλατώ τυριών και αλλαντικών αποκλειστικά ελληνικής προέλευσης. Επίσης, υπάρχουν και εξαιρετικές γλυκές προτάσεις, βασισμένες κυρίως στα γαλακτοκομικά προϊόντα του τυροκομείου.

Το κατάστημα διαθέτει βέβαια και όλη τη σειρά τυροκομικών προϊόντων «Κωσταρέλου», τη βραβευμένη φέτα, τα φημισμένα γιαούρτια, τις κρέμες – όλα από ελληνικό φρέσκο γάλα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τα καταστήματα της οικογένειας Κωσταρέλου εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr