NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

SiEBEN: Προϊόντα πληροφορικής που την κάνουν μοναδική στο είδος της [video]

12_04_2016 19_07_2017

Powered by:
LoveGreece we believe we can

To 2000 πέντε φίλοι, όλοι απόφοιτοι και λάτρεις της πληροφορικής οραματίστηκαν μία εταιρία που θα προσφέρει τις πιο έξυπνες και πρωτότυπες λύσεις στις εταιρίες που θα χρειαστούν τις υπηρεσίες αυτές.

Έτσι δημιούργησαν τη SiEBEN η οποία από τότε αναπτύσσεται διαρκώς, εξελίσσει τις γνώσεις της και σχεδιάζει προϊόντα πληροφορικής που την κάνουν μοναδική στο είδος της.

Η SiEBEN διαθέτει μία ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με σημαντικές γνώσεις και σπουδές όχι μόνο στο αντικείμενο της πληροφορικής τεχνολογίας και των σύγχρονων μεθόδων ανάπτυξης εφαρμογών, αλλά και στο αντικείμενο της οργάνωσης των επιχειρήσεων. Γι' αυτό το λόγο μπορεί να εντοπίσει τις ανάγκες των πελατών της και να μετατρέψει τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία σε επιχειρηματικά πλεονεκτήματα για αυτούς.

Η βράβευσή της SiEBEN στο παγκόσμιο συνέδριο συνεργατών της Microsoft ως Microsoft Country Partner of the year 2011 στην Ελλάδα καθώς και οι τιμητικοί τίτλοι «Microsoft Gold Certified Partner» & «Cisco Silver Partner», αποδεικνύουν την αφοσίωσή της SiEBEN προς τους πελάτες της με την παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας, που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr