NEWSFLASH...
Startup
ανάγνωση

Το πρώτο ελληνικό mobile dating app είναι γεγονός!

Το πρώτο ελληνικό mobile dating app είναι γεγονός!

Τo πρώτο Ελληνικό mobile dating app που έχει στόχο να εξαλείψει την μοναξιά στην Ελλάδα. Ο ιδρυτής του, Δημήτρης Λιτσικάκης μας μύησε στον κόσμο του Rantevu και μας μίλησε για τους σκοπούς, το όραμα του και για το τι σημαίνει επιτυχία.

Ο Δημήτρης Λιτσικάκης είναι ένα επιχειρηματίας με πάθος, σε ηλικία 18 ετών ίδρυσε το hiphop.gr που γρήγορα εξελίχθηκε σ' ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ενεργά on-line communities στην Ελλάδα. Το πάθος του για τα startups τον οδήγησε και στην θέση του Global Community Manager στο Startup Grind. Επιπλέον, έχει μεταπτυχιακό στο Project Management από το Πανεπιστήμιο του Lancaster και έχει αποκτήσει διεθνή εργασιακή εμπειρία διοικώντας πολύπλοκα έργα πληροφορικής στην IBM της Αγγλίας.

Τι είναι το Rantevu και ποιος ο σκοπός του ;

To Rantevu είναι το πρώτο Ελληνικό mobile dating app που επιτρέπει τους χρήστες να κάνουν νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα κοντά τους. Είναι διαθέσιμο τόσο για iOS όσο και για Android. Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και παίρνει λιγότερο από 1’. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα όνομα, ένα e-mail, μια φωτογραφία και είσαι έτοιμος! Κάνεις like ανώνυμα (χωρίς να το ξέρουν) σε όσα άτομα σου αρέσουν και αν κάνουν και αυτοί like, τότε ανοίγει το chat. Έτσι ξεκινάς την κουβέντα γνωρίζοντας ότι υπάρχει αμοιβαία έλξη!

Ποιο είναι το όραμα σας;

Στόχος μας είναι να καταπολεμήσουμε τη μοναξιά στην Ελλάδα. Ξεκινήσαμε το Rantevu με την απλή διαπίστωση ότι δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα εκεί έξω μιας και ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν μας επιτρέπει να βγαίνουμε τόσο συχνά και σιγά-σιγά αποξενωνόμαστε Το Rantevu δεν έρχεται να αντικαταστήσει, αλλά να δώσει έναν επιπλέον τρόπο να κάνει κανείς νέες γνωριμίες, γρήγορα και με ασφάλεια.

Το πρώτο ελληνικό mobile dating app είναι γεγονός!

Τι σημαίνει επιτυχία για εσάς;

Επιτυχία για εμάς θα είναι να βοηθήσουμε τους Έλληνες να έρθουν πιο κοντά μεταξύ τους, να δημιουργήσουμε πραγματικές σχέσεις, μακροχρόνιες και δυνατές. Να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο φέρνοντας λύση σε ένα πρόβλημα που είναι πραγματικό και παράλληλα τόσο παραμελημένο.

Πώς παρακινείτε την ομάδα σας;

Έχοντας έναν ξεκάθαρο στόχο που μας επιτρέπει όλους να συστρατευτούμε πίσω του και να βάλουμε τα δυνατά μας να πατάξουμε τη μοναξιά στην Ελλάδα.

Μπορεί κανείς να ξεκινήσει μια startup χωρίς λεφτά και χωρίς επενδυτές;

Ναι! Εμείς τουλάχιστον αυτό κάναμε, και δεν είναι η πρώτη φορά. Όπως χτίσαμε το 2000 μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές κοινότητες στην Ελλάδα για τη μουσική, το hiphop.gr! Ήταν ένα εγχείρημα που ξεκίνησε πραγματικά από το μηδέν όσο ήμασταν ακόμα μαθητές Λυκείου και έφτασε να είναι ο no.1 προορισμός για τους φίλους της Urban μουσικής και όχι μόνο. Το ίδιο φιλοδοξούμε να επαναλάβουμε και με το Rantevu. Το συστατικό της επιτυχίας και τις δύο φορές είναι το ίδιο: προσήλωση στον στόχο, πολύ αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και φυσικά το timing. Θεωρούμε ότι το Rantevu, ως το πρώτο Ελληνικό mobile dating app έχει όλα τα φόντα να καθιερωθεί στα μάτια του κόσμου ως το de facto app για νέες γνωριμίες όπως το hiphop.gr έγινε ο de facto προορισμός για τους φίλοςυ της Urban μουσικής.

Τι συμβουλές έχετε να δώσετε σε επιχειρηματίες που τώρα είναι στο ξεκίνημα;

Βρείτε πρώτα το πρόβλημα και μετά τη λύση. Όχι το αντίστροφο! 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr