NEWSFLASH...
Startup
ανάγνωση

E-table: Η υπηρεσία που έφερε τα πάνω κάτω στις κρατήσεις των εστιατορίων

E-table: Η υπηρεσία που έφερε τα πάνω κάτω στις κρατήσεις των εστιατορίων

​Ο Γιώργος Αρφαράς και ο Κώστας Σαριδάκης είναι δύο νέοι επιχειρηματίες που είχαν μια καινοτόμα ιδέα, μία ιδέα που σκοπό είχε να κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία των κρατήσεων στα εστιατόρια. ​

Τι είναι το e-table.gr και ποιος ο σκοπός του ;

Γιώργος Αρφαράς (ΓΑ): Το e-table.gr είναι μία υπηρεσία ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια. Αριθμεί περισσότερα από 1800 συμβεβλημένα εστιατόρια σε 24 πόλεις της Ελλάδας, έχοντας εξυπηρετήσει ήδη πάνω από 230.000 πελάτες.

Μέσω της ιστοσελίδας και των εφαρμογών μας για κινητά, οι χρήστες ανακαλύπτουν νέα εστιατόρια έχοντας στη διάθεσή τους πλούσιο υλικό και πραγματοποιούν δωρεάν κρατήσεις απολαμβάνοντας ειδικά προνόμια και προσφορές.

Ποιο είναι το όραμα σας;

Κώστας Σαριδάκης (ΚΣ): Το όραμα μας είναι να καθιερωθούμε ως το δημοφιλέστερο και πιο πρωτοποριακό site για πληροφορίες και online κρατήσεις εστιατορίων στην Ελλάδα και την Κύπρο αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος προγραμματίζει τη διασκέδαση του και κάνει κράτηση σε κάποιο εστιατόριο. Παράλληλα, το e-table.gr φιλοδοξεί με τις υπηρεσίες που αναπτύσσει για τα συνεργαζόμενα εστιατόρια να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αυτά διαχειρίζονται τις κρατήσεις τους βοηθώντας τα να παρέχουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση αλλά και υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες με χαμηλότερο κόστος.

Τι σημαίνει επιτυχία για εσάς;

ΚΣ: Για εμάς επιτυχία είναι να καταφέρουμε να μετατρέψουμε τις ιδέες μας σε ένα καινοτόμο προϊόν που πραγματικά να προσφέρει αξία στους χρήστες και να το πετύχουμε δημιουργώντας μια επιχείρηση που θα σέβεται το προσωπικό της και την κοινωνία και η οποία θα είναι χρηματοοικονομικά βιώσιμη.

Πώς παρακινείτε την ομάδα σας;

ΚΣ: Προσφέροντας τους πολύ σημαντικές προοπτικές εξέλιξης. Στο e-table.gr επενδύουμε πολύ σε νέους ανθρώπους χωρίς να μας ενδιαφέρει αν είναι άνεργοι και χωρίς να αναζητάμε πάντοτε μια πλούσια προϋπηρεσία. Η φιλοσοφία μας είναι να είμαστε δίπλα τους ώστε να εξελίσσονται μαζί μας αλλά και να τους εμπιστευόμαστε δίνοντας τους γρήγορα αρμοδιότητες που σε μια άλλη επιχείρηση θα έπαιρναν μετά από πολλά χρόνια.

E-table: Η υπηρεσία που έφερε τα πάνω κάτω στις κρατήσεις των εστιατορίων

Μπορεί κανείς να ξεκινήσει μια startup χωρίς λεφτά και χωρίς επενδυτές;

ΓΑ: Εξαρτάται από την κάθε περίπτωση. Το σίγουρο είναι ότι εάν έχεις στη διάθεσή σου οικονομικούς πόρους, είτε δικούς σου είτε επενδυτών, αυξάνεται η πιθανότητα επιτυχίας του εγχειρήματος κατακόρυφα. Σε γενικές γραμμές, είναι καλύτερο να προχωρήσει κάποιος με δικούς του πόρους όσο μπορεί και μετά να προσελκύσει κεφάλαια τρίτων.

Τι συμβουλές έχετε να δώσετε σε επιχειρηματίες που τώρα είναι στο ξεκίνημα;

ΚΣ: Η συμβουλή μου είναι να τολμήσουν δίνοντας περισσότερο βαρύτητα στην προετοιμασία και στον τρόπο υλοποίησης και όχι τόσο στην ιδέα. Σίγουρα το περιβάλλον στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά φιλικό είναι για τους νέους επιχειρηματίες αλλά αυτά ακριβώς τα εμπόδια, οι δυσκολίες και οι πιθανές αποτυχίες είναι που μπορούν να εξελίξουν και να αναπτύξουν κάποιον και να μετατραπούν σε εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr