NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Founder Institute: Ένα ταχύρρυθμο “Master” στην ίδρυση επιχειρήσεων!

Founder Institute: Ένα ταχύρρυθμο “Master” στην ίδρυση επιχειρήσεων!

Μετά την επιτυχία των δύο προηγούμενων κύκλων και τη δημιουργία 12 νέων επιχειρήσεων, το Founder Institute ανακοίνωσε την έναρξη του τρίτου κύκλου του εντατικού προγράμματος σπουδών που υλοποιεί στην Αθήνα, με στόχο να βοηθήσει επίδοξους επιχειρηματίες να ιδρύσουν βιώσιμες εταιρείες τεχνολογίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, 2017. Επιπλέον, οι υποψήφιοι μπορούν να διεκδικήσουν κάποια από τις διαθέσιμες υποτροφίες, όπως το Female Founder Fellowship, που απευθύνεται στην καλύτερη γυναίκα επιχειρηματία.

Το Founder Institute είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα ίδρυσης και επιτάχυνσης νεοφυών επιχειρήσεων, με παρατήματα σε περισσότερες από 55 πόλεις παγκοσμίως και εντυπωσιακά ποσοστά επιτυχίας. Εστιάζεται και ενδυναμώνει τους ανθρώπους πίσω από τις δημιουργικές ιδέες και προσφέρει ένα εντατικό πρόγραμμα που βασίζεται στις βέλτιστες πρακτικές των πλέον ανεπτυγμένων επιχειρηματικών οικοσυστημάτων, καλύπτοντας κάθε πτυχή δημιουργίας μιας επιχείρησης (διαμόρφωση ιδέας, business planning, pitching, funding, etc.).

Στην Αθήνα, το Founder Institute συντονίζεται από τον οργανισμό Industry Disruptors Game Changers και υποστηρίζεται ενεργά από αναγνωρισμένους μέντορες του ελληνικού οικοσυστήματος οι οποίοι βοηθούν άμεσα, πρακτικά και συστηματικά τους συμμετέχοντες, καθ’ όλη τη διάρκεια του τετράμηνου προγράμματος, να διαμορφώσουν τις ιδέες τους και να ιδρύσουν τις επιχειρήσεις τους.

Ο Μιχάλης Στάγκος, Διευθυντής του Athens Founder Institute και Συν-ιδρυτής των Industry DisruptorsGame Changers δήλωσε σχετικά:

«Το Founder Institute είναι ένα απαιτητικό πρόγραμμα από το οποίο μόνο οι πραγματικά αποφασισμένοι καταφέρνουν να αποφοιτήσουν. Ταυτόχρονα, είναι και ένα δυναμικό παγκόσμιο δίκτυο μεντόρων και επιχειρηματιών που προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες σε όποιον αποφασίζει να το χρησιμοποιήσει».

Η Κάρλα Τάνας, Διευθύντρια του Athens Founder Institute και Συν-ιδρύτρια των Industry DisruptorsGame Changers αναφέρει:

«Tο Founder Institute είναι ένας «επιταχυντής» ιδεών που «μεταμορφώνει» ανθρώπους. Βλέπουμε χαμογελαστά πρόσωπα να έρχονται στην αρχή, ανθρώπους ενθουσιασμένους που δοκιμάζονται και εξελίσσονται θετικά μαζί με τις ιδέες τους καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος».

Ο Αθανάσιος Λαδόπουλος, Ιδρυτής του MyeTutor.org και απόφοιτος του Founder Institute  ανέφερε:

«Όποιος καταφέρει να αποφοιτήσει από το Founder Institute σίγουρα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχει».

Τέλος, ο Φώτης Δραγανίδης, Γενικός Διευθυντής του Microsoft Innovation Center, και μέντορας στο Athens Founder Institute είπε

 «Θα συμβούλευα και άλλους επαγγελματίες του οικοσυστήματος να συμμετάσχουν στο Founder Institute σαν μέντορες για να προσφέρουν τη βοήθεια και τις συμβουλές τους στους νέους επιχειρηματίες».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr