NEWSFLASH...
Startup
ανάγνωση

Doobbear: Το κοινωνικό δίκτυο που σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο που εκφραζόμαστε

Doobbear: Το κοινωνικό δίκτυο που σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο που εκφραζόμαστε

Ο Κωνσταντίνος Γκαβέλας, ο Αλέξανδρος Ίβος και η Ασημίνα Τζάθα τρεις νέοι με φαντασία, όρεξη και αγάπη για την καινοτομία ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το πρώτο ελληνικό κοινωνικό δίκτυο όπου μπορείς να καταγράψεις την φωνή σου και να στείλεις ένα ηχητικό μήνυμα στους φίλους σου. 

Τι είναι το doobbear και ποιος ο σκοπός του;

To doobbear είναι ένα audio social network όπου μπορείς να καταγράψεις την φωνή σου και την ιστορία σου σε 18 δευτερόλεπτα και να την μοιραστείς είτε δημόσια με τους ακόλουθους σου είτε ιδιωτικά με τους φίλους σου.

Ποιο είναι το όραμα σας;

Για εμάς, η φωνή είναι πρώτα απ’ όλα ένα ‘’value’’. Η έκφραση και η επικοινωνία μέσω της φωνής είναι η φυσική ανάγκη κάθε ανθρώπου που τον παροτρύνει σε μια διπλή διαδικασία, αυτήν της ομιλίας και της ακρόασης. Συνεπώς, στόχος μας είναι να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να ακουστούν και να ακούσουν με έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο. To doobbear απευθύνεται στους daily storytellers, σε όλους εκείνους δηλαδή που ζουν καθημερινά και διαθέτουν μια ιστορία να μοιραστούν. Η φωνή ταυτίζετα μαγικά με το storytelling, την πηγή της αποτελεσματικής επικοινωνίας στην ολοένα και πιο πολύπλοκη πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε!

Τι σημαίνει επιτυχία για εσάς;

H επιτυχία είναι σχετική καθώς σχετίζεται άρτια με το περιβάλλον μέσα στο οποίο προκύπτει.  Στόχος μας, οι χρήστες μας να αγαπήσουν το doobbear και με αρχική κατεύθυνση το storytelling, να οδηγήσουν το doobbear σε μονοπάτια που μπορεί ακόμα και εμείς οι ίδιοι να μην είχαμε φανταστεί. Θέλουμε οι άνθρωποι να εκφράζονται, να συναισθάνονται και να εμπνέουν μέσα από την φωνή τους και τις ιστορίες τους!

Doobbear: Το κοινωνικό δίκτυο που σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο που εκφραζόμαστε

Πώς παρακινείτε την ομάδα σας;

Βασικό στοιχείο μιας ομάδας είναι ο κοινός στόχος, του οποίου η διεκδίκηση αρχίζει και τελειώνει στο ίδιο σημείο με όλους μας ενωμένους. Ο ένας αλληλοσυμπληρώνει τον άλλον και πάνω απ’όλα η ουσιαστική κατανόηση και ο σεβασμός μεταξύ μας είναι αυτό που μας κινεί μπροστά!  

Μπορεί κανείς να ξεκινήσει μια startup χωρίς λεφτά και χωρίς επενδυτές;  

Υπάρχουν, δύο περιπτώσεις. Εμείς ανήκουμε στην κατηγορία εκείνων που έχουν επενδύσει στα πρώτα τους βήματα προσωπικά κεφάλαια, για την υλοποίηση του dobbear, με αποτέλεσμα σήμερα να βρισκόμαστε πλέον σε ένα στάδιο, όπου διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο προϊόν. Το έντονο αρχικό ενδιαφέρον από τους χρήστες της εφαρμογής, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για εμάς και μας προτρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω. Αυτήν την περίοδο βρισκόμαστε στο στάδιο των πρώτων στρατηγικών επενδύσεων, ενώ είμαστε σε συνεχή και ανοιχτή επικοινωνία με όσους μοιράζονται το ίδιο πάθος για το doobbear, επενδυτικά και μη!

Τι συμβουλές έχετε να δώσετε σε επιχειρηματίες που τώρα είναι στο ξεκίνημα;  

Κινήσου γρήγορα, απέτυχε γρήγορα και κυρίως μάθε από κάθε σου κίνηση! Και μην ξεχνάς, μοιράσου την ιδέα σου με όσα περισσότερα άτομα μπορείς καθώς το feedback τους είναι το πιο πολύτιμο asset σου.

Αλέξανδρος Ίβος

Πρέπει να φωνάζεις το όνειρο σου δυνατά! Τα όνειρα εκφράζουν αυτά που η ψυχή μας λέει! Γι’αυτό, όσο τρελό και αν φαίνεται το όνειρο σου ακόμα και σε σένα τον ίδιο, μην διαστάσεις να το κυνηγήσεις! Όλα άλλωστε μέχρι να γίνουν πραγματικότητα, φαντάζουν αδύνατα…

Κωνσταντίνος Γκαβέλας

Κάποιοι πιστεύω πως πετυχαίνουν γιατί είναι προορισμένοι από την μοίρα τους! Οι περισσότεροι ωστόσο πετυχαίνουν γιατί είναι αποφασισμένοι για αυτό! Κάτι το οποίο διεκδικούν με πολύ σκληρή προσπάθεια… αυτό ίσως είναι και το κλειδί της επιτυχίας!

Ασημίνα Τζάθα

Προς το παρόν το Doobbear είναι διαθέσιμο μόνο στο App Store και σε iOS χρήστες. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή και στο Play Store για τους Android χρήστες!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr