NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ο Dror Shaked της Wix.com στην Αθήνα και η παρουσίαση MITEF Greece Startup Competition

Ο Dror Shaked της Wix.com στην Αθήνα και η παρουσίαση MITEF Greece Startup Competition
08_12_2016 | 14:07
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στο ALBA Graduate Business School at The American College of Greece

Το MIT Enterprise Forum Greece σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, σας προσκαλούν στην ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition, τη Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στο ALBA Graduate Business School at The American College of Greece

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της τεχνολογίας και ερευνητών, σχετικά με το νέο διαγωνισμό.

 Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι o Dror Shaked, Senior VP Business Development at Wix.com, που θα μιλήσει για την Τεχνολογία και την Επιχειρηματικότητα. Επιπλέον ομάδες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό MITEF Greece Startup Competition 2016 καθώς και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος του MIT Enterprise Forum Greece, θα ενημερώσουν το κοινό σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.

 

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

 18:00-18:30 Προσέλευση

18:30-19:15 Mr. Dror Shaked, Senior VP Business Development, Wix.com

Technology and Entrepreneurship

19:15-19:30 Vassilis Papakonstantinou, Chairman, MITEF Greece

Παρουσίαση του ετήσιου διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition 2017

19:30-20:00 Νικητές και φιναλίστ του διαγωνισμού που έλαβε χώρα το 2016 θα μοιραστούν την εμπειρία τους με το κοινό

20:00-20:30 Networking

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, Ξενίας 6, Αθήνα 115 28 (χάρτης εδώ).

 

O διαγωνισμός MITEF Greece Startup Competition, που διεξάγεται για τρίτη φορά στη χώρα μας από το MIT Enterprise Forum Greece, στοχεύει στο να συμβάλει ουσιαστικά στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων, που καινοτομούν στον χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών. Οι αιτήσεις στο διαγωνισμό γίνονται μέσω της πλατφόρμας mitefcompetition.org, και θα λήξουν τα μεσάνυχτα στις 20 Δεκεμβρίου, 2016. Τον Ιανουάριο, 2017, οι κριτές θα επιλέξουν τις πρώτες 25 ομάδες, που θα περάσουν στο δεύτερο στάδιο.

 

Πληροφορίες θα δημοσιεύονται και στην ιστοσελίδα και τα social media του ΜΙΤΕF Greece.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά προαπαιτείται εγγραφή στο σύνδεσμο:  Presentation of MITEF Greece Startup Competition 2017, Athens.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr