NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Με επιτυχία διοργανώθηκε το Entrepreneurs Networking Party του ΕΣΥΝΕΝΑ

Με επιτυχία διοργανώθηκε το Entrepreneurs Networking Party του ΕΣΥΝΕΝΑ
14_12_2016 | 11:22
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

​Μεγάλη επιτυχία είχε το Entrepreneurs Networking Party που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Νοτίου Αιγαίου (ΕΣΥΝΕΝΑ) στο Rock n Roll Music Diner στη Ρόδο.

Περίπου 100 επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία  να δικτυωθούν μεταξύ τους και να συζητήσουν  σχετικά με την νησιωτική επιχειρηματικότητα. 

Η κ. Φαίη Ορφανού σύμβουλος επαγγελματικής ενδυνάμωσης παρουσίασε με διαδραστικό τρόπο τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του προγράμματος Επινήσια Ηως που προσφέρει  επαγγελματική ενδυνάμωση για νησιώτες επαγγελματίες.  Σημαντικά αποτελέσματα του προγράμματος είναι ότι έχει καταφέρει  να δικτυώσει μέχρι τώρα πολλούς νησιώτες επαγγελματίες μέσω εκπαιδευτικών εργαστηρίων και συναντήσεων, επιδρώντας  στις αποφάσεις νέων επαγγελματιών, ενθαρρύνοντας, κινητοποιώντας τους νέους στα πρώτα τους βήματα ενώ έχει καταφέρει να αναδείξει αναπτυξιακά θέματα κάθε νησιού. 

Ο Παναγιώτης Κουνάκης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας μαζί με τον Αυγερινό Αυγερινού-Παναγιώτου, Οικονομολόγο, παρουσίασαν την δομή "We Care- South Aegean Islands” που έχει σαν στόχο  τον έλεγχο και την επίλυση των παραπόνων των επισκεπτών αλλά  και την αποτροπή των αρνητικών δημοσίων σχολίων που είναι επιβλαβή για την εικόνα του προορισμού. Η δομή θα περιλαμβάνει επίσης και μια Ομάδα Διαχείρισης Παραπόνων με ειδικούς συμβούλους και στελέχη διαφόρων ειδικοτήτων. 

Οι παρουσιάσεις και των δύο θεμάτων του networking party θα αποσταλούν στα μέλη του ΕΣΥΝΕΝΑ σύντομα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr