NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η Ελλάδα μέσα από το πρίσμα της Coaching Intelligence στις 7-8-9 Ιανουαρίου

Η Ελλάδα μέσα από το πρίσμα της Coaching Intelligence στις 7-8-9 Ιανουαρίου
27_12_2016 | 12:57
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις και δεδομένα για τον καταλυτικό ρόλο  που παίζει η εγκαθίδρυση της κουλτούρας  του coaching σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αλλά και στον πολλαπλά αναπτυσσόμενο  χώρο της κοινωνικής προσφοράς στη χώρα μας παρουσιάζονται στην ανοιχτή εκδήλωση που οργανώνει  ο βραβευμένος coach Άγγελος Δερλώπας και η εταιρεία παροχής coaching, mentoring και εκπαιδευτικών υπηρεσιών Positivity Coaching τo Σάββατο 7, την Κυριακή 8 και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 στo Ηilton Αθηνών.

Ο ιδρυτής της Positivity και διαπιστευμένοι εκπρόσωποι της ελληνικής κοινότητας μιλούν για τα οφέλη, το ρόλο και την επίδραση του coaching στη χώρα μας στην επίκαιρη συγκυρία της κρίσης, αναδεικνύοντας την ανάγκη για γνωριμία αλλά και εκπαίδευση στις αναπτυξιακές τεχνικές του για όσους θέλουν να  ασκήσουν κι εκείνοι τη μέθοδο του.

Η εκδήλωση έχει τίτλο «Coaching Intelligence» και εντάσσεται στον 8ο κύκλο της δράσης Open Coaching Day που οργανώνει σε τακτική βάση η Positivity Coaching.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

Η Positivity σε συνεργασία με το 3ο Forum Αυτοδιοίκησης & Επιχειρηματικότητας και την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κλεισθένης παρουσιάζει το #8 Open Coaching Days: Coaching Intelligence

Tο πρόγραμμα:

7  Ιανουαρίου 2017

Αίθουσα Σαντορίνη 1-5

14.00

Δερλώπας

Υπάρχει κάτι πιο πάνω από την ευτυχία;

14.30

Γαμβρέλλη

Χτίζοντας την εμπιστοσύνη, τη συνεργασία και την επικοινωνία στην ομάδα.

15.00

Δερλώπας-Μαργέλλος

Αθλητικό coaching & coaching στελεχών: Αναζητούμε ομοιότητες και διαφορές μέσα από την ιστορία ενός πρωταθλητή.

15.30

Δασενάκη

Το τυχερό αστέρι του coaching

15.50

Δερλώπας

Συμπεράσματα ημέρας και σύνδεση με την επόμενη ημέρα

16.00

Λήξη

 

8  Ιανουαρίου 2017

Αίθουσα Ερατώ C

14.00

Δερλώπας

Το Συναλλακτικό και το Σχεσιακό Coaching: μια ανεγγύητη εναντιοδρομία

14.30

Παπαλεξίου

Αλληλέγγυα αποστολή: Ανακαλύπτω τον αληθινό σκοπό της ζωής μου

15.00

Κοτροκόη

Δραματουργικές τεχνικές και Coaching

15.15

Χατζηαγγελίδη

Δημιουργία κουλτούρας coaching σε επιχειρήσεις 

15.30

Παντούλια

Αναζητώ το επαγγελματικό δυναμικό μου με career coaching

15.50

Δερλώπας

Συμπεράσματα ημέρας και σύνδεση με την επόμενη ημέρα

16.00

Λήξη

 

9  Ιανουαρίου 2017

Αίθουσα Θάλεια 2

Έναρξη: 11.00-Λήξη: 13.00

Ημερίδα: "Coaching στη Δημόσια Διοίκηση και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση" Θα γίνουν ομιλίες και συζήτηση σε πάνελ από τους:

  • Μιχάλης Χρηστάκης, Πρόεδρος "Κλεισθένη" Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης
  • Άγγελος Δερλώπας, Πρόεδρος Positivity Coaching
  • Αγγελική Μπουρμπούλη, Υπευθύνη Σπουδών και Έρευνας Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ)
  • Μάνος Παυλάκης, Συνεργάτης Positivity Coaching
  • Ηλίας Καστρίτης, Στέλεχος Δημόσιας Διοίκησης

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Hilton Αθηνών. Η είσοδος είναι ελεύθερη, κατόπιν πρόσκλησης.  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Προσκλήσεις-πληροφορίες: Στο website της Positivity.gr

Λίγα λόγια για τον Άγγελο Δερλώπα.

Iδρυτής της Positivity Coaching. Είναι διαπιστευμένος επαγγελματίας Coach (ICF PCC), πιστοποιημένος επόπτης και εκπαιδευμένος εκπαιδευτής για coaches και μέντορες με πάνω από 1,500 ώρες εμπειρία σε coaching και πάνω από 3,000 ώρες διδασκαλίας coaching στον ιδιωτικό, στο δημόσιο και στον τρίτο τομέα. Επί του παρόντος, διδάσκει coaching στην Positivity, στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης τους Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) και στο E-learning του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του ICF Greece.  Έχει εκπαιδευτεί στο coaching σε Αγγλία, Ιρλανδία και ΗΠΑ, έχοντας διανύσει 20ετή πορεία στο management, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη Ψυχολογία, έχει ιδρύσει την Positivity Coaching, μέσω της οποίας απολαμβάνει αποκλειστικές συνεργασίες με τους κορυφαίους του χώρου παγκοσμίως, και προσφέρει πιστοποιημένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, προγράμματα mentoring και ατομικές συνεδρίες απαράμιλλης ποιότητας.

Λίγα λόγια για την Positivity Coaching.

H Positivity Coaching παρέχει coaching, mentoring και εκπαιδευτικές υπηρεσίες. Aναλαμβάνει το σχεδιασμό mentoring προγραμμάτων σε επιχειρήσεις, διοργανώνει masterclasses, παρέχει coaching σε ιδιώτες, στελέχη κι’ επιχειρηματίες και παραμετροποιεί προγράμματα coaching προκειμένου να μεγιστοποιήσουν το δυναμικό τους.

H Positivity Coaching παρέχει πιστοποιημένη εκπαίδευση σε coaching & mentoring, καθώς και περαιτέρω εξειδίκευση και εποπτεία. Μέσα από την έμπειρη σχεδίαση των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων, μπορείτε να αναπτύξετε ευχέρεια στο να δημιουργείτε διεισδυτικές και εστιασμένες συζητήσεις οι οποίες βοηθούν τους ανθρώπους να βιώσουν μια δυναμική μετακίνηση στον τρόπο σκέψης τους, να ευθυγραμμίσουν την πρόθεσή τους με δράση και να ενεργήσουν αποφασιστικά προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Positivity Coaching δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό, στο δημόσιο και στον τρίτο τομέα και παρουσιάζει τακτικά το έργο της σε τοπικά και διεθνή συνέδρια προάγοντας το coaching & mentoring και διευρύνοντας τους τρόπους με τους οποίους ο σύγχρονος άνθρωπος εξελίσσεται και ακμάζει μέσα από την υποστήριξη αναπτυξιακών διαλόγων και μεθόδων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr