NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

12η Διεθνής Έκθεση Γεωργίας και Κτηνοτροφίας AGROEXPO 2017

12η Διεθνής Έκθεση Γεωργίας και Κτηνοτροφίας AGROEXPO 2017
27_12_2016 | 16:00 27_12_2016 | 18:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Μεταξύ των ημερομηνιών 19 - 22 Ιανουαρίου  2017 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση «AGRICULTURE AND LIVESTOCK EXHIBITION» από την εταιρεία “Orion Fair Services and Public Relations Company” στη Διεθνή Εκθεσιακή Ζώνη της Σμύρνης στην Τουρκία, με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε: Αγροτικά Μηχανήματα, Άρδευση, Θερμοκήπια, Λιπάσματα, Εξοπλισμοί Κτηνοτροφίας – Πτηνοτροφίας κοκ. Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Οικονομικών της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο, καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς-επιχειρηματίες. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι οι παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (18-21 Ιανουαρίου 2017) το Υπουργείο Οικονομικών της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρεία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.   Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (18-21 Ιανουαρίου 2017) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Οικονομικών της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα.

Οι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 12.01.2017 στο φαξ 2310 254 448 ή στο e-mail selanik@ekonomi.gov.tr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr