NEWSFLASH...
Startup
ανάγνωση

supermarketnow: Τώρα έχεις και εσύ personal assistant για τα ψώνια σου!

supermarketnow: Τώρα έχεις και εσύ personal assistant για τα ψώνια σου!
29_12_2016 04_01_2017
epixeiro icon Startup

Τα καθημερινά σου ψώνια έρχονται στην πόρτα σου με ένα κλικ!

Ο Θάνος Παράσχος, ιδρυτής και εμπνευστής του supermarketnow μίλησε στο epixeiro.gr για την καινοτόμα ιδέα του να βοηθήσει εκείνους που δεν προλαβαίνουν ή δεν μπορούν να κάνουν τις καθημερινές τους αγορές και εκείνους που ψάχνουν να κερδίσουν ένα επιπλέον χαρτζιλίκι!

Τι είναι το supermarketnow και ποιος ο σκοπός του;

Το supermarketnow είναι η οnline υπηρεσία που σου δίνει τη δυνατότητα να ψωνίσεις online από όποιο supermarket θέλεις και βασίζεται στην συνεργατική οικονομία.Ένας προσωπικός βοηθός θα αγοράσει και θα φέρει τα ψώνια στο χώρο σου, την ώρα που θες με κόστος από 2,90 ευρώ. Είναι μια καινοτόμα εφαρμογή με την οποία ο χρήστης εξοικονομεί χρόνο και χρήμα, κάνοντας εύκολα τα ψώνια του supermarket από το κινητό, το laptop ή το tablet του. Σκοπό έχει να βοηθήσει εργαζόμενους, επαγγελματίες, μητέρες, φοιτητές και άτομα χωρίς όχημα ή δυνατότητα μετακίνησης.

Ποιο είναι το όραμα σας;

Ως ομάδα, στοχεύουμε στην διευκόλυνση της ανθρώπινης καθημερινότητας με τη χρήση της τεχνολογίας, αλλά και στην δημιουργία θέσεων εργασίας για δεκάδες συνανθρώπους μας σε ένα περιβάλλον συνεργατικής οικονομίας. Να δώσουμε αξία στο ‘τώρα’.

supermarketnow: Τώρα έχεις και εσύ personal assistant για τα ψώνια σου!

Τι σημαίνει επιτυχία για εσάς;

Σωστή διάγνωση των αναγκών της αγοράς, εξεύρεση έξυπνων και προσοδοφόρων λύσεων, τεχνολογική εξέλιξη και βελτιστοποίηση των προϊόντων μας ώστε να ικανοποιούνται οι προσδοκίες και προτιμήσεις των χρηστών.

Πως παρακινείται την ομάδα σας;

Εντοπίζοντας τις ιδιαίτερες κλίσεις τους και παρακινώντας τους να τις εξελίξουν μέσα από την εργασία τους. Μεταβιβάζοντας τους πρωτοβουλίες - Επαναπροσδιορίζοντας τους στόχους μας. Δεν υπάρχει καλύτερο κίνητρο από την αξιοποίηση και ανάπτυξη  των φυσικών δυνατοτήτων σου για ένα σκοπό στον οποίο πιστεύεις, δημιουργώντας σε ένα περιβάλλον ελευθερίας!

Μπορεί κανείς να ξεκινήσει μια startup χωρίς λεφτά και χωρίς επενδυτές;

Βέβαια. Η ιδέα και η ομάδα είναι το μόνο κεφάλαιο που χρειάζεσαι στην αρχή. Η προσωπική εργασία, η σωστή στοχοθέτηση και ο συγχρονισμός των επιχειρηματικών ενεργειών, θα κάνουν την startup να αποκτήσει υπόσταση σαν εγχείρημα και να δώσει ικανές ενδείξεις λειτουργίας κατά την πρώτη της δοκιμή στην αγορά.

Τι συμβουλές έχετε να δώσετε σε επιχειρηματίες που είναι τώρα στο ξεκίνημα;

Να δίνουν προσοχή στο εξωτερικό και εσωτερικό περιβάλλον της επιχείρησης, να παρατηρούν τις παγκόσμιες εξελίξεις του κλάδου τους ώστε να είναι βέβαιοι για την χρησιμότητα του εγχειρήματος τους. Να αναζητούν ευκαιρίες στήριξης και εύρεσης πόρων μέσω κοινωνικών και επιχειρηματικών φορέων. Θα πρέπει να ενημερώνονται και να ελίσσονται όντας πιστοί στο όραμα τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr