NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Νέο Online εκπαιδευτικό - επιχειρησιακό σεμινάριο: Τι είδους εταιρία να ιδρύσω και γιατί;

Νέο Online εκπαιδευτικό - επιχειρησιακό σεμινάριο:  Τι είδους εταιρία να ιδρύσω και γιατί;

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ καλωσορίζει τη νέα χρονιά, παρουσιάζοντας το νέο Online εκπαιδευτικό πρόγραμμα Tutorial. Πρόκειται για έναν ευσύνοπτο, οπτικοακουστικό τρόπο παρουσίασης σύγχρονων νομικών προβληματισμών που αφορούν στα Νομικά αλλά και στο γενικότερο Νομικό πλαίσιο που διέπει θέματα καθημερινού προβληματισμού.

Το R & D Τμήμα της Νομικής Βιβλιοθήκης δημιούργησε μια νέα εκπαιδευτική Online διαδικασία εκμάθησης σύγχρονων και καθημερινών νομικών θεμάτων από νομικούς για μη νομικούς.

Στόχος του πρώτου εκπαιδευτικού Tutorial με τίτλο «Τι είδους εταιρία να ιδρύσω & γιατί;» και εισηγητή τον κ. Αλ. Σπυρίδωνος - Δικηγόρο Δ.Ν., LL.M. LSE -  είναι να καλυφθεί η διαφορά προσεγγίσεων μεταξύ επιχειρηματιών (ή εν δυνάμει επιχειρηματιών) και νομικών με τρόπο αφενός επιστημονικά αξιόπιστο και αφετέρου πρακτικά χρήσιμο.

Με τη μορφή ερωτήσεων – απαντήσεων, μέσα από αυτοτελείς ενότητες, γίνεται μια συγκριτική παρουσίαση  των βασικών ζητημάτων που ανακύπτουν κατά την ίδρυση, οργάνωση, λειτουργία και τελικά την περάτωση των επιμέρους εταιρικών μορφών και συνακόλουθα των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων κάθε μορφής. Με τρόπο περιεκτικό και εύκολα κατανοητό, δίνονται - μέσα σε μικρή διάρκεια – όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σε όσους εστιάζουν στο επιχειρείν.

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε με επιτυχία πρώτη φορά στο πλαίσιο του φεστιβάλ Bossible Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας που διοργάνωσε η Skywalker το Νοέμβριο του 2016 και είναι διαθέσιμο στη βραβευμένη εκπαιδευτική πλατφόρμα .

Πληροφορίες – εγγραφές: 210 3678920 - www.nb.org

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr