NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

BIOFACH 2017: Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα των οργανικών τροφίμων και ποτών

BIOFACH 2017: Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα των οργανικών τροφίμων και ποτών
13_01_2017 | 12:11
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών στον τομέα των τροφίμων και ποτών, με έμφαση στα οργανικά προϊόντα διατροφής θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετάσχουν στη Διεθνή Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων BIOFACH 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Νυρεμβέργη από 15 έως 18 Φεβρουαρίου 2017, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τροφίμων Biofach 2017.

Η εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων διοργανώνεται από το Netherlands Enterprise Agency, με την ενεργό συμμετοχή του Δικτύου ΠΡΑΞΗ, συντονιστή του Enterprise Europe Network-Hellas.  

Η Biofach αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου των βιολογικών τροφίμων και ποτών, στην οποία συμμετέχει ένας μεγάλος αριθμός εκθετών και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Η έκθεση αποτελεί πλατφόρμα παρουσίασης οργανικών προϊόντων που αφορούν καταστήματα τροφίμων, βιομηχανίες μαζικής εστίασης, επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, βιομηχανίες παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, καθώς και τους κλάδους των αλκοολούχων ποτών. Προβάλλονται, επίσης, οι τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας σε θέματα εξοπλισμού και μηχανημάτων για τη βιομηχανία οργανικών τροφίμων και των συναφών κλάδων (καλλυντικών).

Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Nα προσεγγίσουν νέους πελάτες
  • Να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους
  • Να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές  συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο. 

Διαδικασία συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας απευθείας εγγραφή στην ειδική ιστοσελίδα της εκδήλωσης επιχειρηματικών συναντήσεων https://www.b2match.eu/biofach2017 μέχρι 8 Φεβρουαρίου 2017

Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν. Η επιλογή των προκαθορισμένων συναντήσεων γίνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες μέσω της άνωθεν ηλεκτρονικής πλατφόρμας και βασίζεται στην εισαγωγή κατάλληλου επιχειρηματικού / τεχνολογικού / ερευνητικού προφίλ που θα αναφέρεται σε προσφορά ή ζήτηση συνεργασίας. Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη και γίνονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Πληροφορίες συμμετοχής

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κ. Γιώργο Παναγόπουλο (τηλ: 2103607690, e-mail: panagopoulos@help-forward.gr) ή τον κ. Μιχάλη Θεοχαρόπουλο (τηλ: 2810 391943, e-mail: theocharopoulos@help-forward.gr).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr