NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

Cosmoprof Worldwide Bologna 2017: Επιχειρηματική αποστολή στον τομέα των καλλυντικών

Cosmoprof Worldwide Bologna 2017: Επιχειρηματική αποστολή στον τομέα των καλλυντικών

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών στον τομέα των καλλυντικών, ομορφιάς και ευεξίας θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετάσχουν στη διεθνή επιχειρηματική αποστολή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Μπολόνια της Ιταλίας, 17-20 Μαρτίου 2017, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης αρωμάτων και καλλυντικών Cosmoprof Worldwide Bologna 2017. 

Η επιχειρηματική αποστολή διοργανώνεται από τον οργανισμό SSI Innovhub του Μιλάνου, με την ενεργό συμμετοχή του Δικτύου ΠΡΑΞΗ, συντονιστή του Enterprise Europe Network-Hellas

Λίγα λόγια για την έκθεση 

Η Cosmoprof Worldwide Bologna 2017 είναι η μεγαλύτερη εμπορική επαγγελματική έκθεση της βιομηχανίας ομορφιάς. Η έκθεση αποτελεί πλατφόρμα παρουσίασης προϊόντων που αφορούν καταστήματα αρωμάτων και καλλυντικών, ινστιτούτα ομορφιάς, SPA, κομμωτήρια και γενικότερα παραγωγούς, διανομείς και έμπορους προϊόντων ομορφιάς και ευεξίας.

Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Nα προσεγγίσουν νέους πελάτες
  • Να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους
  • Να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο. 

Διαδικασία συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή επικοινωνώντας με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κ. Καραντώνη Ηρακλή (τηλ:2810 391979, e-mail: karantonis@help-forward.gr) μέχρι 3 Μαρτίου 2017.

Η επιλογή των προκαθορισμένων συναντήσεων γίνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες και βασίζεται στην εισαγωγή κατάλληλου επιχειρηματικού / τεχνολογικού / ερευνητικού προφίλ που θα αναφέρεται σε προσφορά ή ζήτηση συνεργασίας. Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη και γίνονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr