NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Business Model Hackathon: Σχεδίασε το δικό σου business model σε δύο ημέρες!

Business Model Hackathon: Σχεδίασε το δικό σου business model σε δύο ημέρες!

Το Impact Hub Athens διοργανώνει στις 23 και 24 Ιανουαρίου και ώρες 10.30 με 16.40 ένα Business Model Hackathon.

Μέσα από το διήμερο Business Model Hackathon θα μπορέσετε να "hackάρετε" τα επιχειρηματικά σας μοντέλα, καταστρώνοντας μεθοδικά και αποτελεσματικά το μέλλον της επιχείρησής σας. 

Χρησιμοποιώντας εργαλεία και μεθοδολογίες της Business Model Inc, ο business designer και business model strategist Baran Korkut θα σας βοηθήσει να «εξαντλήσετε» και να μελετήσετε όλες τις πιθανές μορφές που μπορεί να πάρει το business plan σας και να μάθετε πώς να το κάνετε και μόνοι σας, κάθε φορά που χρειάζεστε αλλαγή κατεύθυνσης.

Με έδρα του την Κωνσταντινούπολη και με ένα πολυσυλλεκτικό επαγγελματικό υπόβαθρο και συνεργασίες με εταιρίες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται σε ποικίλα πεδία και κλάδους, ο Baran Korkut είναι από τους πλέον καταξιωμένους και περιζήτητους συμβούλους και business designer στην Ευρώπη. Σταθερός συνεργάτης του παγκόσμιου δικτύου του Impact Hub και με τον στρατηγικό σχεδιασμό και την καινοτομία να αποτελούν τα βασικά πεδία δράσης του, η δουλειά του συχνά αποτελεί τον πολύτιμο συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε ανθρώπους, εταιρίες και ευκαιρίες, ανάμεσα στα όνειρα και την πραγματοποίησή τους.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 50€/άτομο για όλο το διήμερο (για κάθε επιπλέον άτομο σε ομάδες το κόστος είναι 25€).

Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε email με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο athens.hosts@impacthub.net (θέμα email”Business Model Hackathon”) και στο 2103210146.

Το συγκεκριμένο διήμερο Business Model Hackathon εντάσσεται στο πρόγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων και ανάπτυξης εργαλείων για επιχειρηματίες του Impact Hub Academy.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr