NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων με Σουηδούς Αγοραστές τροφίμων & ποτών

Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων με Σουηδούς Αγοραστές τροφίμων & ποτών
17_01_2017 | 15:43
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών στον τομέα των τροφίμων και ποτών, θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στη Διεθνή Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων με Αγοραστές (Meet the Buyer's Event),η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Στοκχόλμη, 31 Μαΐου 2017 κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας προώθησης επιχειρηματικών συναντήσεων στο κλάδο τροφίμων και ποτών "Tour d' Europe". Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων διοργανώνεται από τον Σουηδικό οργανισμό Almi Företagspartner Jönköping AB και το Enterprise Europe Network και υποστηρίζεται από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ.

Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων με Σουηδούς αγοραστές "Tour d’Europe Stockholm 2017" αποτελεί μια ευκαιρία για τις Ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων και των ποτών να έρθουν σε επαφή με αγοραστές από τη Σουηδία. Στην εκδήλωση οργανώνονται προσωπικές συναντήσεις αγοραστών-προμηθευτών βασισμένες σε συγκεκριμένες ζητήσεις  τροφίμων και ποτών που θα οριστούν απο τους Σουηδούς αγοραστές και θα εμφανιστούν στη ιστοσελίδα της εκδήλωσης. Στη προηγούμενη εκδήλωση που έλαβε χώρα το 2016 είχαν συμμετάσχει 20 Σουηδοί αγοραστές με τη συμμετοχή 60 επιχειρήσεων-προμηθευτών από 9 χώρες της Ευρώπης.

Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Nα προσεγγίσουν νέους πελάτες-αγοραστές στη Σουηδία.
  • Να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο
  • Να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές  συνεργασίες στο κλάδο τροφίμων και ποτών στη Σουηδία.

Διαδικασία συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας απευθείας εγγραφή στην ειδική ιστοσελίδα της εκδήλωσης επιχειρηματικών συναντήσεωνν από τις 16  Ιανουαρίου και μέχρι 3 Μαΐου  2017.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν και οι επιχειρήσεις θα πρέπει να καλύψουν το κόστος μετάβασης τους στη Σουηδία. Η επιλογή των προκαθορισμένων συναντήσεων γίνεται από τους ίδιους τους Σουηδούς αγοραστές  μέσω της άνωθεν ηλεκτρονικής πλατφόρμας και βασίζεται στην εισαγωγή κατάλληλου επιχειρηματικού προφίλ με φωτογραφίες των προϊόντων τους που θα αναφέρονται τα χαρακτηριστικά σύμφωνα με τη ζήτηση των αγοραστών. Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης από τους αγοραστές και γίνονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων. Η επιβεβαίωση για συνάντησεις μπορεί να γίνει μέχρι δύο εβδομάδες πριν τη πραγματοποίηση της εκδήλωσης (16/05/2017).

Πληροφορίες συμμετοχής

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση επιχειρηματικών μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ Γραφείο Κρήτης: κ. Ιγνατιάδη Παναγιώτη (τηλ: 2810 391954, e-mail: ignatiadis@help-forward.gr) ή τον κ. Μιχάλη Θεοχαρόπουλο (τηλ: 2810 391943, e-mail: theocharopoulos@help-forward.gr).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr