NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Η «οικογένεια» της Occhio Παπαβασιλείου μεγάλωσε και σας κάνει δώρο ένα ζευγάρι γυαλιά Guess!

Η «οικογένεια» της Occhio Παπαβασιλείου μεγάλωσε και σας κάνει δώρο ένα ζευγάρι γυαλιά Guess!

Το epixeiro.gr σε συνεργασία με την Occhio Παπαβασιλείου και με αφορμή το νέο της boutique κατάστημα στο Golden Hall, κληρώνουν σε έναν τυχερό αναγνώστη ένα ζευγάρι γυαλιά Guess.

Η «οικογένεια» Παπαβασιλείου

Τα οπτικά Παπαβασιλείου, με εμπειρία 60 χρόνων στον χώρο, έχουν αναδειχθεί σε κύριο προμηθευτή λιανικής στα νότια προάστια κατέχοντας πλέον ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς με 4 καταστήματα σε Γλυφάδα, Καλλιθέα και Νέα Σμύρνη.

Η εταιρεία προσφέρει ποιότητα, εξειδίκευση και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών. Δίνει μεγάλη σημασία στο να έχει ευχαριστημένους πελάτες επενδύοντας και στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της.

Ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι ότι το προσωπικό της διαθέτει εκτός από επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση, συμμετέχοντας ενεργά σε ερευνητικό και σε εκπαιδευτικό επίπεδο στο αντικείμενο της όρασης. 

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπορούν να ικανοποιηθούν οι εξατομικευμένες απαιτήσεις όρασης και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Το νέο κατάστημα

Έχοντας «καλύψει» λοιπόν τα νότια Προάστια, η Occhio Παπαβασιλείου αποφάσισε να κάνει αισθητή την παρουσία της και στα βόρεια προάστια, με ένα νέο κατάστημα στο Golden Hall, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ένα από τα ομορφότερα καταστήματα οπτικών στα βόρεια προάστια.

Αποτελεί ένα top luxury κατάστημα οπτικών που έχει επιλεκτική διανομή, αποκλειστικές συνεργασίες, καθώς και boutique επιλογές από top brands όπως είναι οι: Moncler, Balmain, Cazal, Dior, Channel, Fendi, Jimmy Choo, και άλλες, ικανοποιώντας έτσι και τα πιο επιλεκτικά γούστα.

Ο διαγωνισμός

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε μας μήνυμα στο Facebook με το ονοματεπώνυμό σας .

Ένας τυχερός θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 25 Ιανουαρίου. Τα ονοματεπώνυμα των νικητών του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στη σελίδα του επιχειρώ στο Facebook, ενώ θα ενημερωθούν οι ίδιοι απευθείας με μήνυμα στο Facebook.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr