NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Καινοτομία & έρευνα
ανάγνωση

Paybybank: Νέα δεδομένα στην ασφάλεια και την ευκολία των ηλεκτρονικών συναλλαγών από μία ελληνική εταιρεία

Paybybank: Νέα δεδομένα στην ασφάλεια και την ευκολία των ηλεκτρονικών συναλλαγών από μία ελληνική εταιρεία

Μία ελληνική εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει τον πλέον αξιόπιστο, ανταγωνιστικό και φιλικό τρόπο πληρωμής ηλεκτρονικών συναλλαγών. Πρόκειται για το Paybybank, μία νέα υπηρεσία η οποία απλοποιεί, εκσυγχρονίζει και αυτοματοποιεί τις ηλεκτρονικές πληρωμές που μπορεί να δεχτεί μία επιχείρηση (μέσω e-banking, phone-banking ή και μέσω τραπεζικών καταστημάτων), παρέχοντας ένα πολύτιμο νέο εργαλείο για καταναλωτές και εμπόρους.

 Η ραγδαία στροφή των Ελλήνων στις ηλεκτρονικές συναλλαγές ενίσχυσε τους προβληματισμούς σχετικά με την ασφάλεια τόσο των στοιχείων που παρέχονται στο διαδίκτυο όσο και της διαδικασίας της συναλλαγής. Το Paybybank εγγυάται την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω της αυτόματης, αποκλειστικής διασταύρωσης ενός μοναδικού κωδικού πληρωμής με το ποσό της εκάστοτε συναλλαγής. Αυτός ο μοναδικός κωδικός διασφαλίζει την κατάθεση αποκλειστικά του ποσού της συναλλαγής, χωρίς να απαιτεί τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του χρήστη.

 Η όλη διαδικασία γίνεται σε 4 απλά βήματα:

 1.    Ο χρήστης αφού επιλέξει το προς αγορά προϊόν ή υπηρεσία στο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιλογής του, επιλέγει το Paybybank ως τρόπο πληρωμής και λαμβάνει αμέσως τον «κωδικό πληρωμής» που εκδίδει το ηλεκτρονικό κατάστημα

2.    Πραγματοποιεί είσοδο στον τραπεζικό του λογαριασμό μέσω e-banking και επιλέγει «Paybybank» στην επιλογή «Πληρωμές»

3.    Εισάγει τον «κωδικό πληρωμής» που έχει λάβει από το ηλεκτρονικό κατάστημα και ο οποίος αντιστοιχεί αποκλειστικά στο ποσό της αγοράς του εξασφαλίζοντας έτσι πως δεν πρόκειται να κατατεθεί λάθος πόσο

4.    Επιλέγει την εντολή «εκτέλεση» και η αγορά ολοκληρώνεται με απόλυτη ασφάλεια

 Γνωρίστε όλη τη διαδικασία  της χρήσης της υπηρεσίας Paybybank στο βίντεο εδώ.

 Ο χρήστης της υπηρεσίας δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε εγγραφή σε κάποιο λογαριασμό στο Paybybank, ούτε να επικοινωνήσει με την επιχείρηση για επιβεβαίωση της πληρωμής καθώς η διαδικασία προχωράει ανεξάρτητα και αυτόματα.

 Μέσω του Paybybank οι παραδοσιακές πληρωμές μέσω τραπεζικής κατάθεσης δεν είναι πλέον απαραίτητες καθώς μόλις ο πελάτης πραγματοποιήσει την πληρωμή από την Τράπεζα του, η Επιχείρηση ενημερώνεται την ίδια στιγμή ότι ο πελάτης της έχει εξοφλήσει το τίμημα για το προϊόν ή την υπηρεσία που απέκτησε και η παραγγελία προχωράει αυτόματα.

 Ενίσχυση του χτισίματος τους αφορολόγητου για το 2017

Πέραν των επιχειρήσεων, η αξιοποίηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας έχει τη δυνατότητα να λύσει τα χέρια των ιδιωτών που επιθυμούν να φτάσουν το αφορολόγητο όριο για το 2017, το οποίο επιτυγχάνεται αποκλειστικά με την υλοποίηση ηλεκτρονικών πληρωμών. Οι συναλλαγές μέσω του Paybybank εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία.

 Το Paybybank είναι μια υπηρεσία που δημιουργήθηκε από την ελληνική εταιρία Paylink και έχει ήδη υιοθετηθεί από πολλά e-shops για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πελατών τους, ενώ ήδη τοποθετείται ανάμεσα στις βασικές επιλογές ηλεκτρονικών πληρωμών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr