NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Yoleni’s και η Pyramis ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Yoleni’s και η Pyramis ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Yoleni’s ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Pyramis στον πρώτο πολυχώρο ελληνικής γαστρονομίας, το Yoleni’s Flagship store, επί της οδού Σόλωνος 9, στο Κολωνάκι.

Η Πυραμίς Μεταλλουργία Α.Ε. (Pyramis) είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας ολοκληρωμένων λύσεων για την κουζίνα και το μπάνιο. Ιδρύθηκε το 1959 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Η Pyramis σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 5 μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής ανοξείδωτων νεροχυτών παγκοσμίως, μοναδική στην Ελλάδα, και με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα που καλύπτει το 97% της παραγωγής της. Αυτό που χαρακτηρίζει την εταιρία και αποτέλεσε το έναυσμα για τη σύναψη της συνεργασίας με τον πολυχώρο της Yoleni’s, είναι η αφοσίωσή στις αξίες και τους στόχους της και φυσικά ο σεβασμός προς τους πελάτες, τους προμηθευτές και πάνω από όλα στο ελληνικό προϊόν. 

Πέραν της ισχυρής παρουσίας της σε πολλές χώρες του εξωτερικού, η εταιρία κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και τα προϊόντα της βρίσκονται σε κάθε σπίτι εδώ και πάνω από μισό αιώνα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr