NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

H εταιρία BALUCO S.A. συμμετείχε με επιτυχία στο 3ο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής

H εταιρία BALUCO S.A. συμμετείχε με επιτυχία στο 3ο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής
27_01_2017 | 13:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

H εταιρία BALUCO S.A. συμμετείχε με επιτυχία ,όπως σταθερά κάθε χρόνο, στο 3ο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής που διεξήχθη την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα The Banquet Hall.

Η BALUCO S.A. με υπερηφάνεια συμμετείχε ως Bronze-Sponsor σε αυτό το καλά οργανωμένο Συνέδριο της Ναυτιλίας.

Πολύ σημαντικές προσωπικότητες της ναυτιλιακής βιομηχανίας συμμετείχαν  στην εκδήλωση αυτή και ένα μέρος από αυτούς είχαν την ευκαιρία, ως ομιλητές, να συζητήσουν και να μοιραστούν τις απόψεις τους για το βραχυπρόθεσμο μέλλον της ναυτιλιακής αγοράς. Επίσης, το συνέδριο αυτό έχει ενταχθεί αποτελεσματικά στην προηγούμενη και την επόμενη γενιά της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Το περίπτερό μας επισκέφτηκε η συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων, όπου ειδικοί σύμβουλοι λιπαντικών παρουσίασαν τις νέες υπηρεσίες μας. Επιπλέον, όλοι  ανταλλάξαμε σκέψεις και ιδέες για το παρόν και το μέλλον της ναυτιλιακής αγοράς.

Ακόμα, o εξειδικευμένος χημικός της εταιρίας μας, κ. Παναγιώτης Χατζόβουλος παρουσίασε στους επισκέπτες του περιπτέρου της εταιρίας μας τις νέες πτυχές του LUBCARE ™ - του προγράμματος παρακολούθησης λιπαντικών που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ακριβή αποτελέσματα της ανάλυσης και λειτουργικών πλεονεκτημάτων μαζί με τα οφέλη του κόστους, επηρεάζοντας θετικά στη συνολική λίπανση τα λειτουργικά έξοδα του στόλου ή ενός πλοίου. Ήταν χαρά και τιμή μας να συμμετέχουμε σ’αυτή την εκδήλωση και θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Καπτ. Παναγιώτη Τσάκο για το 1ο Ναυτιλιακό Βραβείο που έλαβε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr