NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Έως 3 Φεβρουαρίου η υποβολή συμμετοχών για τα ΕΒΓΕ 2017

Έως 3 Φεβρουαρίου η υποβολή συμμετοχών για τα ΕΒΓΕ 2017
29_01_2017 | 14:53 29_01_2017 | 15:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαγωνισμοί

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου εκπνέει η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ). 

Στόχος των ΕΒΓΕ ήταν και παραμένει η αναγνώριση και η καθιέρωση νέων ονομάτων της ελληνικής δημιουργίας, αλλά και η επιτυχής προώθηση του ελληνικού design, εντός κι εκτός συνόρων.

Στα 16 χρόνια τους, τα ΕΒΓΕ έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στην καταγραφή, την επιβράβευση και τη διάδοση του καλού σχεδιασμού, των πρακτικών και των προσώπων στο ευρύ κοινό και τον χώρο της αγοράς, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. 

Η οπτική επικοινωνία καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα δημιουργιών: από σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας, συσκευασιών και γραφικών χώρου, μέχρι εικονογραφήσεις και σχεδιασμό app και ιστοσελίδων.

Στις τρεις κριτικές επιτροπές (γραφιστική – εικονογράφηση – ψηφιακές εφαρμογές) που θα κληθούν να αξιολογήσουν τους συμμετέχοντες, και να επιλέξουν τους φετινούς νικητές, περιλαμβάνονται εκπρόσωποι από το ευρύτερο φάσμα του τομέα της δημιουργίας.

Στη διοργάνωση μπορεί να λάβει μέρος κάθε επαγγελματίας του χώρου, είτε είναι φυσικό είτε νομικό πρόσωπο. Επίσης υπάρχει ειδική κατηγορία για τους φοιτητές και απόφοιτους σχολών γραφιστικής.

Επίσης, μπορεί να λάβει μέρος κάθε έργο design που έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα ή την Κύπρο για πρώτη φορά μέσα στο 2016 και κάθε έργο που έχει κυκλοφορήσει στο ίδιο διάστημα από δημιουργό με έδρα την Ελλάδα και την Κύπρο, ανεξαρτήτως της αγοράς για την οποία έχει φτιαχτεί.

Η διοργάνωση των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης, θα κλείσει με την τελετή απονομής, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Απριλίου, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Ουσιαστικά πρόκειται για μια γιορτή, για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των ανθρώπων της οπτικής επικοινωνίας κάθε χρόνο στην Ελλάδα, κατά την οποία όχι μόνο έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν μεταξύ τους, αλλά κυρίως να υποδεχθούν και να ξεναγήσουν στον κόσμο της δουλειάς τους το ευρύτερο κοινό. Εμπλουτισμένη με πολύ κέφι και με ευρηματικά βίντεο, που δημιουργούνται ειδικά για την περίσταση, η τελετή απονομής των ΕΒΓΕ αποτελεί το σημαντικότερο ετήσιο ραντεβού για την ελληνική γραφιστική και εικονογράφηση.

Περισσότερες πληροφορίες και υποβολή συμμετοχών στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.ebge.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr