NEWSFLASH...
Startup
ανάγνωση

Το Greeking.me καλεί τους επισκέπτες να νιώσουν...Έλληνες!

Το Greeking.me καλεί τους επισκέπτες να νιώσουν...Έλληνες!

Οι ιδρυτές του Greeking.me, Νικόλαος Θεοδωρής και Άννα Μανιά μίλησαν στο epixeiro.gr για το βραβευμένο από το ίδρυμα Egg και από το Luxury Travel Guide ως το 2017 Exclusive Tour Operator of the Year.

Το Greeking.me αποτελεί μία πετυχημένη προσπάθεια δύο νεαρών ανθρώπων να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές του τόπου μας. Με το Greeking.me δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες της χώρας μας να νιώσουν και αυτοί λίγο Έλληνες συμμετέχοντας σε διαδραστικές δραστηριότητες οι οποίες περιλαμβάνουν από θεματικές περιηγήσεις στην πόλη και μαθήματα μαγειρικής μέχρι γαστρονομικούς περιπάτους, μαθήματα ελληνικών χορών, κυνήγι θησαυρού και πολλά ακόμα.

Ο πρώτος είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Πειραιά ενώ έχει επίσης εργαστεί σε διοικητική θέση δύο πολυεθνικών εταιρειών ( Jumbo & Lidl ). Η δεύτερη co-founder είναι απόφοιτος Παιδαγωγικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας και έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε διαφορετικές δομές εκπαίδευσης του ιδιωτικού τομέα. Έχει επίσης διεκπεραιώσει πλήθος δημιουργικών project πάνω στον πολιτισμό και την ελληνική ιστορία όπως και έχει εξειδικευτεί στην χρήση των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση και τη δημιουργία πρωτότυπου ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού.

Ποιο είναι το όραμα σας;

Όραμά μας είναι το Greeking.me να προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ταξιδιώτες, τις ωραιότερες αναμνήσεις από την χώρα μας.

Τι σημαίνει επιτυχία για εσάς;

Επιτυχία θα είναι να καθιερωθεί το Greeking.me σαν ένα αναγνωρίσιμο brand, που θα αποτελεί συνώνυμο της απόλυτα ποιοτικής εμπειρίας για τον σύγχρονο ταξιδιώτη. Προσωπικά θα θέλαμε να πηγαίνουμε καθημερινά στο γραφείο και να αισθανόμαστε το ίδιο δημιουργικοί όσο και τώρα.

Παράθεση - epixeiro.gr

Για εμάς κάθε περιήγηση είναι ξεχωριστή και παρακινούμε την ομάδα μας να δίνει τον καλύτερό της εαυτό, κάθε φορά.

Πώς παρακινείτε την ομάδα σας;

Η ομάδα μας είναι το σημαντικότερο κομμάτι του puzzle του Greeking.me. Χωρίς μια εξαιρετική ομάδα και καλούς συνεργάτες, δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα. Αφιερώσαμε απίστευτα πολλές ώρες στην εύρεση συνεργατών. Είμαστε όμως υπερήφανοι, καθώς στελεχώσαμε την ομάδα μας με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου. Εκτός από το θεωρητικό υπόβαθρο, οι συνεργάτες μας είναι εξαιρετικοί άνθρωποι με φοβερά επικοινωνιακά χαρίσματα.  Για εμάς κάθε περιήγηση είναι ξεχωριστή και παρακινούμε την ομάδα μας να δίνει τον καλύτερό της εαυτό, κάθε φορά.

Μπορεί κανείς να ξεκινήσει μια startup χωρίς λεφτά και χωρίς επενδυτές;

Υπάρχουν startups που χρειάζονται αρκετά λεφτά για να έχουν κάποιες πιθανότητες επιτυχίας και κάποιες που μπορούν και με λιγότερα. Είναι βέβαιο ότι τα χρήματα παίζουν σημαντικό ρόλο και μπορούν να επιταχύνουν την πορεία μιας startup προς την κορυφή. Εμείς δεν έχουμε πάρει κάποια χρηματοδότηση. Ξεκινήσαμε με ένα μικρό ποσό και προσπαθούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη οικονομική διαχείριση.

Τι συμβουλές έχετε να δώσετε σε επιχειρηματίες που τώρα είναι στο ξεκίνημα;

Να είναι θαρραλέοι και να πιστεύουν στον εαυτό τους! Θέλει «γερό στομάχι» και να κοιτάζεις μπροστά, μέχρι να τα καταφέρεις. Αν δεν είναι διατεθειμένοι να λάβουν δύσκολες αποφάσεις ή να μην ρισκάρουν, καλύτερα να μην το κάνουν. Παρόλα αυτά, το συναίσθημα του να δημιουργείς κάτι δικό σου από το μηδέν, είναι μια μοναδική εμπειρία, που σε μαθαίνει πάρα πολλά...κυρίως για τον εαυτό σου!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr