NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Παράταση των αιτήσεων έως 14/2 για τον παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό GSEA

Παράταση των αιτήσεων έως 14/2 για τον παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό GSEA

Την παράταση της ημερομηνίας παραλαβής των αιτήσεων για τον παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό GSEA (Global Student Entrepreneurs Awards), έως την Τρίτη 14/2, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Entrepreneurs Organisation Greece.

Ο τελικός του διαγωνισμού, που θα αναδείξει τον νικητή, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους τελικούς της Φρανκφούρτης, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28/2, στο THE HUB EVENTS, Αλκμήνης 5, Αθήνα στις 5.30 μ.μ..

Το GSEA, είναι ένα πρόγραμμα του Entrepreneurs’ Organization (EO), το οποίο βραβεύει φοιτητές με πρωτοποριακά επιχειρηματικά σχέδια, δίνοντας τους, παράλληλα, την ευκαιρία να χτίσουν μακροχρόνιες σχέσεις μεταξύ τους και με τα μέλη του ΕΟ. Τα τελευταία χρόνια, οι συμμετέχοντες δημιούργησαν χιλιάδες θέσεις εργασίας και εκατομμύρια ευρώ σε πωλήσεις.

Οι φοιτητές που καλύπτουν τα κριτήρια -τη στιγμή του διαγωνισμού- θα πρέπει, επιπλέον, να είναι γραμμένοι σε προπτυχιακό τμήμα πανεπιστημίου ή κολλεγίου και να είναι υπεύθυνοι σε μία επιχείρηση, που λειτουργεί, τουλάχιστον, για 6 μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση στο www.GSEA.org/apply, έως τις 14/2/2017.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο νικητής του διαγωνισμού θα βραβευθεί παρουσία όλου του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος στα Startupup/Scaleup Awards της Boussias Communications και θα έχει τη δυνατότητα να διαγωνιστεί με τους κορυφαίους φοιτητές-επιχειρηματίες, παγκοσμίως, για να διεκδικήσει έπαθλα και παροχές συνολικής αξίας $400.000.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr