NEWSFLASH...
Startup
ανάγνωση

Woof club: Ταξίδεψε παρέα με το κατοικίδιο σου

Woof club: Ταξίδεψε παρέα με το κατοικίδιο σου

Η Έλενα Δέδε και ο Χαράλαμπος Δέδες, Founder & CEO και Co-founder & Sales Manager αντίστοιχα, του Woof Club, είναι δυο αδέρφια τα οποία δημιούργησαν την εταιρεία αυτήν λόγω της αγάπης τους για τα ζώα και αυτό οδήγησε στην επιτυχία! Η Έλενα έχει αποφοιτήσει από την Νομική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών ενώ κατέχει και δύο μεταπτυχιακά στο Εργατικό Δίκαιο και στο Banking and Finance Law. Έχει και προηγούμενη ενασχόληση εξάλλου με την φιλοζωία όταν τον Μάρτιο του 2015 είχε ιδρύσει την κοινωνική επιχείρηση Dogs’ Voice την βραβευμένη και συνεχώς αναπτυσσόμενη πλατφόρμα στήριξης φιλοζωικών οργανώσεων, προώθησης σκύλων σε υπεύθυνες υιοθεσίες από φιλοζωικές/ιδιώτες και ανάπτυξης ολοκληρωμένων εφαρμογών διαχείρισης αστικής πανίδας για Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο αδερφός της Χαράλαμπος έχει αποφοιτήσει από τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον Τουρισμό και τη Διαχείριση Ξενοδοχειακών Μονάδων ενώ έχει εργαστεί επί σειρά ετών και σε μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ως Front Desk Manager και υπεύθυνος ανάπτυξης πελατολογίου.

Η εταιρεία Woof Club λοιπόν είναι ο πρώτος και μοναδικός εξειδικευμένος σύμβουλος τουριστικών επιχειρήσεων «φιλικών προς τα κατοικίδια», αλλά και η πρώτη online concierge υπηρεσία για ταξιδιώτες με κατοικίδια. Στόχος τoυ Woof Club σύμφωνα με τα νεαρά παιδιά είναι να αναδειχθεί, μέσα στα επόμενα χρόνια, στη μεγαλύτερη πλατφόρμα κρατήσεων σε pet-friendly καταλύματα στην Ευρώπη, να εισάγει καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις φιλοξενίας και εξυπηρέτησης ταξιδιωτών με κατοικίδια, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και τελικά, να αποτελέσει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο benchmark για pet-friendly τουριστικές επιχειρήσεις. 

Woof club: Ταξίδεψε παρέα με το κατοικίδιο σου

Ποιο είναι το όραμα σας;

Όραμα μας είναι να προσφέρουμε τις ομορφότερες αναμνήσεις σε ταξιδιώτες που επιθυμούν να απολαύσουν τις διακοπές τους συνοδευόμενοι από το κατοικίδιο τους, πάντα με αξιοπιστία και συνέπεια.

Τι σημαίνει επιτυχία για εσάς;

Θεωρώ ότι επιτυχία συνιστά η εκπλήρωση μικρών στόχων κάθε μέρα, η εξέλιξη και η συνεχής πρόοδος, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.  Υπό αυτό το πρίσμα, για το Woof Club επιτυχία θα είναι η επέκταση της υπηρεσίας μας σε αγορές εκτός Ελλάδας, αλλά και η συμβολή μας στην εισαγωγή μιας νέας κουλτούρας στον ελληνικό τουρισμό, αναφορικά με τη φιλοξενία πελατών με κατοικίδια.

Παράθεση - epixeiro.gr

Οι κατάλληλοι μέντορες μπορούν να απογειώσουν μια startup

Πώς παρακινείτε την ομάδα σας;

Προσπαθούμε πάντα να θυμόμαστε το λόγο για τον οποίο δημιουργήσαμε το Woof Club. Έχουμε στα γραφεία μας ένα μεγάλο κολάζ από ανθρώπους που μοιράστηκαν εμπειρίες από τις διακοπές με το κατοικίδιο τους, από ξενοδόχους που φιλοξένησαν πελάτες με κατοικίδια και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν. Κάθε φορά που η ομάδα μας κολλάει σε κάτι, γυρνάμε πάντα εκεί για να βεβαιωθούμε ότι η υπηρεσία μας μπορεί να δώσει πραγματικές λύσεις σε αυτά τα προβλήματα.

Μπορεί κανείς να ξεκινήσει μια startup χωρίς λεφτά και χωρίς επενδυτές;

Εξαρτάται από το αντικείμενο και την ποιότητα της ιδρυτικής ομάδας. Υπάρχουν startups με αρκετά αφοσιωμένη ομάδα, που έχουν καταφέρει χωρίς επενδύσεις ή μεγάλα κεφάλαια, να βγάλουν προϊόν και να έχουν πελατολόγιο. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως η ύπαρξη κεφαλαίων είναι απαραίτητη για να δημιουργηθεί το αρχικό προϊόν, και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για μια startup στο ξεκίνημα της.

Τι συμβουλές έχετε να δώσετε σε επιχειρηματίες που τώρα είναι στο ξεκίνημα; 

Να έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους και να επενδύσουν χρόνο στη δημιουργία της κατάλληλης ομάδας. Οι ομάδες με καινοτόμο τρόπο σκέψης φέρνουν τις επιτυχίες και όχι από μόνες τους οι καινοτόμες ιδέες. Να δοκιμάσουν το προϊόν τους νωρίς και να μη φοβηθούν να ζητήσουν καθοδήγηση από ανθρώπους με σημαντική εμπειρία στην αγορά στην οποία δραστηριοποιούνται. Οι κατάλληλοι μέντορες μπορούν να απογειώσουν μια startup. Και, ίσως το σημαντικότερο είναι, να μην τα παρατήσουν! Το επιχειρείν είναι ένας δύσκολος δρόμος, που όμως αξίζει να βαδίσει κανείς για να ανακαλύψει σε βάθος τον εαυτό του και να αποκτήσει ανεκτίμητης αξίας εμπειρίες. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr