NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Λιγότερο από μία εβδομάδα μένει για την υποβολή αιτήσεων στον 5ο κύκλο του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας!

Λιγότερο από μία εβδομάδα μένει για την υποβολή αιτήσεων στον 5ο κύκλο του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας!
10_02_2017 | 13:26 10_02_2017 | 13:56
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαγωνισμοί

Η Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων Λήγει την Πέμπτη, 16 Φεβρουάριου 2017 στις 16:00

Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για την υποβολή αιτήσεων στο Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2017. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν την επιχειρηματική τους πρόταση μέχρι την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 16:00.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η κριτική επιτροπή θα απονείμει έως και πέντε βραβεία σε νέες ιδέες, οι οποίες θα επιδείξουν τα καλύτερα στοιχεία της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Το βραβείο θα προσφέρει στους νικητές του διαγωνισμού εκείνα τα εργαλεία που χρειάζονται για να ξεκινήσουν και να εξελιχθούν στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι: άτοκη χρηματοδότηση ύψους €1.250.000, καθοδήγηση από έναν εξειδικευμένο μέντορα με πολυετή εμπειρία, καθώς και δωρεάν επιχειρηματική στήριξη από το δίκτυο Υποστηρικτών του Βραβείου.

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας γεννήθηκε από την πεποίθηση ότι η οικονομική δυσπραγία στην Ελλάδα δεν θα πρέπει να εμποδίζει ανθρώπους με αξιόλογες ιδέες. Σκοπός του Βραβείου είναι να παροτρύνει την συμμετοχή και να εμπνεύσει την ελπίδα τόσο σε έμπειρους επιχειρηματίες, όσο και σε νέους επιχειρηματίες που αναζητούν υποστήριξη στο πρώτο επιχειρηματικό τους εγχείρημα.

Η αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή: όλα γίνονται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας (hellenicaward.com). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό όπου βρίσκεται η ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής. Η αίτηση αποτελείται από πέντε βασικά στάδια ερωτήσεων και λειτουργεί ως ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο.

Οι κριτές του Βραβείου, κατά την εξέταση των αιτήσεων, αναζητούν επιχειρηματικές προτάσεις που επιδεικνύουν: (α) βιωσιμότητα της επιχείρησης καινοτομία (β) δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα  (γ) καινοτομία

(δ) χρηματoοικονομική σύνεση και πειθαρχία

Το Βραβείο απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, έτσι ώστε είτε ένας ιδιώτης χωρίς εμπειρία αλλά με μια νέα επιχειρηματική ιδέα, είτε μια επιχείρηση με μια καινούργια φιλοσοφία, να μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

Σχετικά με το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας:

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας θεσμοθετήθηκε το 2012 για την ενίσχυση έμπειρων και νέων επιχειρηματιών στην προσπάθεια υλοποίησης νέων επιχειρηματικών ιδεών μέσω της παροχής χρηματοδότησης, υπηρεσιών υποστήριξης αλλά και καθοδήγησης. Το Libra Group έχει δεσμευθεί για χρηματοδότηση  ύψους άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ προς το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας, το οποίο βοηθάει  επιχειρηματίες στην Ελλάδα να επενδύσουν στον τόπο τους και να ωθήσουν την οικονομική ανάπτυξή του. Υποστηρικτές του θεσμού είναι η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία συμβάλλει στην κατάρτιση και εκπαίδευση των συμμετεχόντων από το 2014, μέσω του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, η εταιρεία επενδύσεων και ανάπτυξης ακινήτων Jalouise Pty Ltd. από την Αυστραλία, ο κος Δημήτρης Γουλανδρής και η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές των νικητών του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας  είναι η Antidote, η Atradius, η Intracom Telecom,  το Δικηγορικό Γραφείο Ι. Βασσαρδάνης & Συνεργάτες, το Δικηγορικό Γραφείο Λυκουρέζου, η Microsoft, η People for Business, η Reed Smith, η SAP Hellas, η SATO, η V+O και η White Room.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr