NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Αγροτική Ανάπτυξη
ανάγνωση

Stayia farm: Η βιολογική φάρμα δύο νέων παιδιών στην Εύβοια

Stayia farm: Η βιολογική φάρμα δύο νέων παιδιών στην Εύβοια
16_02_2017 | 13:30 16_02_2017 | 14:05
epixeiro icon Ειδήσεις | Αγροτική Ανάπτυξη

"Η Stayia farm είναι μία μικρή βιολογική φάρμα στην Εύβοια. Ανήκει σε δύο νέους: Τον Γιάννη Καρυπίδη και την Σταυρούλα Θεοδώρου. Από τα ονόματά τους πήρε και το όνομά της η φάρμα STAYIA, ( STA-VROULA και YIA-NNIS).

Η Σταυρούλα και ο Γιάννης, λοιπόν, ενώ ετοιμάζονταν να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον στην Αγγλία  πήραν την απόφαση να μείνουν στην Ελλάδα και να επενδύσουν στον πρωτογενή τομέα παράγοντας όμως προϊόντα εξωστρεφή που θα απευθύνονταν δηλαδή στους ξένους καταναλωτές.

Στη δημιουργία μίας καινοτόμου συσκευασίας, η οποία περιέχει δημητριακά και μέλι ξεχωριστά σε ένα μπουκάλι, προχώρησαν οι εταιρείες Staya Farm, των Γιάννη Καρυπίδη και Στέβης Θεοδώρου, με τη Foodwill του Μιχάλη Αγγελακόπουλου. Οι δύο εταιρείες λάνσαραν το Blend!t Μία συσκευασία που περιέχει δημητριακά και μέλι ξεχωριστά!

Το Blend!t είναι το γεύμα που θα λύσει τα χέρια όσων κουράστηκαν να κουβαλούν όλα τα προϊόντα μαζί τους στο γραφείο και στο γυμναστήριο. Όλα σε μία συσκευασία χωρίς να χύνονται και να γίνονται βάρος!

Μία συσκευασία που περιέχει δημητριακά και μέλι ξεχωριστά! Σε μία γυάλινη συσκευασία που παραπέμπει στην δεκαετία του 50 και στις συσκευασίας γάλακτος, εσωκλείσαμε ένα υγιεινό γεύμα για όλες τις ώρες. Στο γυάλινο μπουκάλι τοποθετήσαμε Νιφάδες βρώμης, νιφάδες κριθαριού, cranberries, αμύγδαλο, σουσάμι, μαύρες κορινθιακές σταφίδες, λιναρόσπορο, γκότζι μπέρυ, ιπποφαές, σπόρους chia και μέλι ανθέων κωνοφόρων, από το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά βελανιδιάς και το πλούσιο σε υπεροξείδιο ανθέων βαμβακιάς! Το μέλι τοποθετήθηκε σε έναν δοκιμαστικό σωλήνα εντός του μπουκαλιού.

Για πρώτη φορά ένα τόσο υγιεινό μείγμα βρέθηκε και εσωκλείστηκε σε μία συσκευασία, περιμένοντας το γάλα και όχι μόνο!

Το Blend!t δεν σταματά εκεί, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τις δικές σας σπιτικές μπάρες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμίξετε όλα τα προϊόντα που βρίσκονται μέσα στο μπουκάλι και οι μπάρες σας είναι έτοιμες, απλά φουρνίστε τες!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr