NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Καινοτομία & έρευνα
ανάγνωση

Smart AKI Network: Καταγραφή, Αξιολόγηση, Προώθηση Τεχνολογιών Έξυπνης Γεωργίας

Smart AKI Network: Καταγραφή, Αξιολόγηση, Προώθηση Τεχνολογιών Έξυπνης Γεωργίας

Είστε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Έρευνα & Καινοτομία Τεχνολογιών Έξυπνης Γεωργίας, ή ερευνητής σε Πανεπιστήμιο, Οργανισμό Έρευνας & Τεχνολογίας. Έχετε πολύ ελπιδοφόρες εφευρέσεις, ευρεσιτεχνίες και λύσεις, αλλά δεν ξέρετε αν υπάρχει πραγματική ζήτηση για αυτή την τεχνολογία ή τη λύση και έχετε δυσκολία προσέγγισης δυνητικών τελικών χρηστών, εταιρειών ή επενδυτών για την αξιολόγηση της μεταφοράς τους και της διείσδυσης τους στην αγορά.

Αν θέλετε τα αποτελέσματα της έρευνας σας να μεταφερθούν σε εμπορεύσιμα προϊόντα και υπηρεσίες που επιδρούν στο πεδίο Έξυπνης Γεωργίας στην Ευρώπη, το Δίκτυο του Smart-AKIS θα σας βοηθήσει στη διάδοση της γνώσης και των λύσεών σας και θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τους τελικούς χρήστες, τους γεωργούς και τη βιομηχανία των Έξυπνων Γεωργικών Μηχανημάτων.

Το Smart-AKIS θα:

  • σας επιτρέψει την επίδειξη και διάδοση των τεχνολογιών και των λύσεων σας σε ένα μεγάλο πλήθος γεωργών σε όλη την Ευρώπη, αξιολογώντας και καταχωρώντας την λύση σας στην προς προώθηση νέα λίστα του. 
  • διευκολύνει την επικοινωνία και τη συνεργασία σας με τους γεωργούς, ερευνητές, συμβούλους και με άλλες εταιρείες γεωργικού εξοπλισμού, στην προώθηση των έργων καινοτομίας για τη μεταφορά ή την ανάπτυξη νέων Έξυπνων λύσεων προσαρμοσμένων στις πραγματικές ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των γεωργών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr