NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

20 χρόνια HR Symposium με 2 συμμετοχές δώρο!

20 χρόνια HR Symposium με 2 συμμετοχές δώρο!
20_02_2017 | 14:09 20_02_2017 | 14:36
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαγωνισμοί

Το epixeiro.gr σε συνεργασία με την KPMG και με αφορμή το 20ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού, κληρώνουν σε δύο τυχερούς αναγνώστες δύο συμμετοχές στο HR Symposium.

Κάθε χρονιά η KPMG φροντίζει να "φωτίζει" τον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού προσελκύοντας καταξιωμένους ομιλητές από τον διεθνή και Ελλαδικό χώρο!

Το συμπόσιο

Τα αστέρια του HR αναμένεται να λάμψουν ακόμη περισσότερο αφού η KPMG συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια από την διοργάνωση του πρώτου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού και το γιορτάζει σε μια μοναδική επετειακή εκδήλωση!

Το 20ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής και οι συμμετέχοντες του συμποσίου θα έχουν την ευκαιρία να:

  • ακούσουν κορυφαίους διεθνείς και Έλληνες ομιλητές και practitioners στο χώρο του HR
  • λάβουν μέρος σε συζητήσεις σχετικά με τις μελλοντικές προκλήσεις
  • συμβάλλουν στην πραγματοποίηση ευχής ενός παιδιού από το Make a Wish

Κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου θα είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους ομιλητές παγκοσμίως, ο culture architect Javier Bajer, ο οποίος θα μιλήσει για θέματα κουλτούρας και οργανωσιακής αλλαγής. 

 

Μπορείτε να δείτε την αναλυτική ατζέντα εδώ.

 Τα βραβεία

 Στο πλαίσιο του Συμποσίου θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των 16ων Βραβείων Ανθρώπινου Δυναμικού στην οποία θα βραβευθούν τρεις εταιρείες για τις πρωτοβουλίες και για το ξεχωριστό έργο τους στο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού.

 Ο διαγωνισμός

 Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε like στο post και στείλτε μας μήνυμα στο Facebook με το ονοματεπώνυμό σας.

Ένας τυχερός θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 22 Φεβρουαρίου. Τα ονοματεπώνυμα των νικητών του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στη σελίδα του επιχειρώ στο Facebook ενώ θα ενημερωθούν οι ίδιοι απευθείας με μήνυμα στο Facebook.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr