NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Στις 29 & 30 Μαρτίου διοργανώνεται το 7ο InfoCom Security

Στις 29 & 30 Μαρτίου διοργανώνεται το 7ο InfoCom Security
22_02_2017 | 12:33
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Στο φετινό InfoCom Security …αναμένουμε το απροσδόκητο!

Το 7οInfoCom Security που θα πραγματοποιηθεί στις 29 & 30 Μαρτίου 2017 με τίτλο On the IT Roadmap - Expect the Unexpected”, αναμένεται για ακόμα μια χρονιά με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αποτελώντας εδώ και χρόνια το σημείο αναφοράς των εξελίξεων για την Ασφάλεια Πληροφοριών και τις Ψηφιακές Απειλές καθώς και την κορυφαία ετήσια συνάντηση της κοινότητας των επαγγελματιών πληροφορικής που δραστηριοποιούνται μεταξύ άλλων στο IT Security.

Η μεγάλη πρόκληση των ειδικών της ασφάλειας ανά τον κόσμο, είναι από την μια πλευρά να εντοπίσουν έγκαιρα τους κινδύνους, αναπτύσσοντας κι εφαρμόζοντας σύγχρονες στρατηγικές ασφάλειας, τεχνολογίες νέας γενιάς και προληπτικές τεχνικές ελέγχου, ενώ από την άλλη πλευρά να ενημερώσουν και να προετοιμάσουν σωστά τις επιχειρήσεις προκειμένου να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις αναπάντεχες απειλές, εκπαιδεύοντας και εφιστώντας τη προσοχή στους χρήστες για τους κινδύνους που υπάρχουν.

Την πρόκληση αυτή στοχεύει να αναδείξει το 7οInfoCom Security στις τρεις θεματικές ενότητες κάθε ημέρας του συνεδρίου με ομιλίες και παρουσιάσεις που θα καλύψουν συνολικά το ζήτημα της ψηφιακής ασφάλειας, συνδυάζοντας business προσέγγιση για το IT Security μαζί με ευρύτερο επιστημονικό και τεχνολογικό περιεχόμενο για το Cyber Security.

Κατά την διάρκεια του 7ου InfoCom Security θα διοργανωθούν παράλληλα Workshops, με τεχνικές παρουσιάσεις από ειδικούς για θέματα σχετικά με την ασφάλεια πληροφοριών ενώ επίσης θα υπάρχει  έκθεση με τη συμμετοχή των χορηγών εταιριών, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας στον τομέα των υπηρεσιών και λύσεων για την ασφάλεια πληροφοριών.

Στις 2 ημέρες του συνεδρίου θα διοργανωθεί με τη συνεργασία του secnews.gr για δεύτερη χρονιά ο διαγωνισμός  Ethihak Contest δίνοντας την ευκαιρία σε επαγγελματίες και μη, σε hackers, ερευνητές ασφάλειας αλλά και απλούς φανς, να αγωνιστούν όχι εναντίον ενός αλλά εναντίον πολλών live στόχων, δοκιμάζοντας τις ικανότητες τους στο Ethical Hacking.

 

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου infocomsecurity.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr