NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

22 - 24 Μαρτίου η Διεθνής Έκθεσης «Première Vision​» στην Κωνσταντινούπολη

22 - 24 Μαρτίου η Διεθνής Έκθεσης «Première Vision​» στην Κωνσταντινούπολη
27_02_2017 | 11:39 27_02_2017 | 12:43
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Μεταξύ των ημερομηνιών 22 - 24 Μαρτίου 2017 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεσης «Première Vision» από την εταιρεία Istanbul Fuarcılık A.Ş στο Εκθεσιακό Κέντρο CNR Expo της Κωνσταντινούπολης, με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Υφάσματα, Μαλλί, Μετάξι, Δαντέλα, Κεντήματα, Πουκάμισα, Τζιν, Κουμπιά, Φερμουάρ και Αξεσουάρ.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Οικονομικών της Τουρκίας, η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο, καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι οι παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (21-24 Μαρτίου 2017) το Υπουργείο Οικονομικών της Τουρκίας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρεία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.   Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (21-24 Μαρτίου 2017) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ.     

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο Οικονομικών της Τουρκίας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα.

Οι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 07.03.2017 στο φαξ 2310 254 448 ή στο e-mail selanik@ekonomi.gov.tr.

 Πατήστε εδώ για την Αίτηση Συμμετοχής (48.5 KB)

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr