NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Κερδίστε μία δωρεάν συμμετοχή στο bootcamp με θέμα «Social media marketing»!

Κερδίστε μία δωρεάν συμμετοχή στο bootcamp με θέμα «Social media marketing»!

Το epixeiro.gr συνεργασία με το Innovathens κληρώνουν σε έναν τυχερό αναγνώστη μία συμμετοχή στο εντατικό bootcamp με θέμα  «Social media marketing» αξίας 100 ευρώ.

Το Innovathens

Tο INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, στηρίζει την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα και υποστηρίζει ένα δίκτυο όπου δημιουργικοί άνθρωποι, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί και άλλοι μπορούν να ανταλάσσουν ερεθίσματα, γνώσεις, εμπειρίες και καλές πρακτικές.

Διοργανώνει λοιπόν τα καθιερωμένα INNOVATHENS Winter Labs, τα οποία είναι εντατικά bootcamps που σου δίνουν την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με σύγχρονα εργαλεία και να αποκτήσεις νέες δεξιότητες που θα κάνουν το βιογραφικό σου ενημερωμένο και ανταγωνιστικό.

Το πρόγραμμα για τα φετινά Winter Labs περιλαμβάνει εκτός των άλλων και το bootcamp με θέμα «Social media Marketing».

Το bootcamp «Social media marketing»

Το bootcamp αυτό διεξάγεται 4, 5, 11 και 12 Μαρτίου, με εισηγήτρια τη Νάγια Λουκρέζη, διαρκεί συνολικά 12 ώρες και αφορά το trend της εποχής που δεν είναι άλλο από τα social media και το πώς θα τα χρησιμοποιήσετε στο marketing.

Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι το παρακάτω:

Σάββατο 4 Μαρτίου

Social Intro | 2017 - Είναι το Social για όλους; Social Media Overview - Συνοπτική παρουσίαση του lab και ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία.

Facebook 101 | Εύκολο! Αποδοτικό; Εισαγωγή στο Facebook. Πώς να ξεκινήσετε δημιουργώντας μια επαγγελματική σελίδα.

Κυριακή 5 Μαρτίου

Facebook a Closer Look | Level up! Ξεχωρίστε! Τα βήματα για να ξεχωρίσει η σελίδα σας και να χρησιμοποιηθεί σαν μέσο προβολής σας.

Facebook Ads | Αποδοτική διαφήμιση = Κέρδος - Χρειάζεται τελικά η διαφήμιση; Χρήσιμες συμβουλές για να ξεκινήσετε με αποδοτικό τρόπο.

LinkedIn | Πόσο επαγγελματικό είναι το επαγγελματικό προφίλ σας; Εκμεταλλευτείτε το LinkedIn για να προσθέσετε εγκυρότητα στην επιχείρηση σας.

Σάββατο 11 Μαρτίου

Blogging | Περιεχόμενο, πώς; Δημιουργία περιεχομένου σε απλά βήματα.

Twitter | Σε τι ρυθμό κελαηδάει το πουλάκι; Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί το Twitter να σας φανεί χρήσιμο και με ποιον τρόπο.

Youtube | Being a YouTuber? Στην εποχή του video, είναι το video κατάλληλο για την προβολή σας; Πώς;

Κυριακή 12 Μαρτίου

Instagram, Snapchat, Pinterest | Οπτικά Social Media - Τελικά πόσες λέξεις είναι μια εικόνα; Live video, stories, snaps και φίλτρα! Ο πιο απλός τρόπος για να γίνουν από άγνωστες λέξεις εργαλείο δουλειάς.                               

Sum Up | 2017 - Είναι το Social για όλους; Συμπεράσματα, ερωτήσεις, προτάσεις για «μελέτη».

Ημερομηνίες: 4, 5, 11 και 12 Μαρτίου Ώρες συνολικά: 12.00-15.00.

Ο διαγωνισμός

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε like στο Facebook post και comment με το ονοματεπώνυμό σας. 

Ένας τυχερός θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 3 Μαρτίου. Το ονοματεπώνυμο του νικητή του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στη σελίδα του επιχειρώ στο Facebook.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr