NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Διεθνές Συνέδριο Journalism, Society and Politics in the Digital Media Era

Διεθνές Συνέδριο Journalism, Society and Politics in the Digital Media Era
04_03_2017 | 15:23
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Με στόχο τη διερεύνηση της επίδρασης της ψηφιακής εποχής στη σχέση δημοσιογραφίας – πολιτικής – κοινωνίας, το Advanced MediaInstitute Εφαρμοσμένη Έρευνα στην Επικοινωνία και τη Δημοσιογραφία και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΜΠΣ) Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία  του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) διοργανώνουν το δεύτερο Διεθνές συνέδριό τους και πρώτο συνέδριο με Πρόσκληση Υποβολής Συνόψεων (Call for Abstracts), για το οποίο έχει εκδηλωθεί παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Περισσότερες από 38 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αυστραλία και Αμερική, ακαδημαϊκοί και εμπειρογνώμονες έχουν ανταποκριθεί στο Call for Papers για το διεθνές συνέδριο #AMIRetreat2017.

Το συνέδριο φιλοδοξεί να συγκεντρώσει και να αντιπαραβάλλει επαγγελματικές και ακαδημαϊκές προοπτικές σχετικά με τους κανονιστικούς ρόλους και τις πρακτικές της ψηφιακής δημοσιογραφίας σε ποικίλα περιβάλλοντα. 

Kεντρικοί ομιλητές o Nico Carpentier από το Πανεπιστήμιο Uppsala της Σουηδίας, και ο Paul Mihailidis του Emerson College των ΗΠΑ.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λεμεσό.

Περισσότερα για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr