NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Θέσεις Εργασίας
ανάγνωση

20 θέσεις εργασίας στο Δήμο Νέας Προποντίδας

20 θέσεις εργασίας στο Δήμο Νέας Προποντίδας

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας του Νομού Χαλκιδικής προσκαλεί οσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως Υδρονομείς άρδευσης, με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από αύριο Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 έως και την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας (στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων (Βιθυνίας 2) στα Νέα Μουδανιά, τις ώρες 08:00 έως 15:00, αρμόδιος υπάλληλος Δαλαμπίρας Κων/νος).

Αριθμός θέσεων

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μουδανιών με την αριθ. 6/2017 απόφασή του καθόρισε τον αριθμό των θέσεων των Υδρονομέων άρδευσης σε είκοσι (20).

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά

Στην αίτηση που υποβάλλεται για τον διορισμό επισυνάπτονται:

  • Πιστοποιητικό του Δημάρχου Νέας Προποντίδας περί της εγγραφής του υποψηφίου στο μητρώο (στο πιστοποιητικό πρέπει να φαίνεται και η χρονολογία της γέννησής του).
  • Αντίγραφο του δελτίου ποινικού μητρώου των υποψηφίων, που αναζητείται αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία μας.

Η επιλογή και ο διορισμός μπορεί να γίνει και πριν την προσκόμιση των πιστοποιητικών, εφ’ όσον υποβληθεί υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου περί της συνδρομής των προσόντων και λοιπών προϋποθέσεων της επιλογής. Υποχρεούται όμως ο διορισθείς να προσκομίσει τα παραπάνω δικαιολογητικά εντός ευλόγου από του διορισμού προθεσμίας, άλλως απολύεται άνευ οιασδήποτε διατυπώσεως. Η προθεσμία αυτή, η οποία αναγράφεται στο έγγραφο του διορισμού, δεν δύναται να είναι μεγαλύτερη των 30 ημερών από την κοινοποίηση του εγγράφου του διορισμού.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr