NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Νέος κύκλος για το "Diploma in Tourism" του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Νέος κύκλος για το "Diploma in Tourism" του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Στις 3 Απριλίου 2017 ξεκινάει ο νέος κύκλος σπουδών του Diploma in Tourism, το οποίο έρχεται να καλύψει ένα κενό στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης στον Τουρισμό, εισάγοντας ένα ελληνικό, πιστοποιημένο εξ αποστάσεως πρόγραμμα με διεθνείς προδιαγραφές και αναγνώριση που οδηγεί στην απόκτηση ενός πιστοποιητικού επαγγελματικής κατάρτισης.

Μετά από 2 χρόνια επιτυχούς παρουσίας, το Πρόγραμμα έχει εφοδιάσει με σημαντικές γνώσεις και δεξιότητες, συμβάλλοντας στην επαγγελματική τους ανέλιξη, περισσότερους από 350 σπουδαστές και στελέχη του τουρισμού

Προσφέρει:

  • Αναγνώριση από θεσμικούς και επαγγελματικούς φορείς (π.χ. Υπουργείο Τουρισμού, ΕΟΤ, HORECA κ.λπ.),
  • Πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς,
  • Συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής από κορυφαίους Πανεπιστημιακούς και έμπειρα στελέχη του χώρου,
  • Εφόδια για μία πετυχημένη καριέρα στο χώρο.

Η ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία του Diploma in Tourism επιτυγχάνεται μετά την επιτυχή ολοκλήρωση 3 πιστοποιητικών (certificates). Τα πιστοποιητικά (certificates) που προσφέρονται από το Πρόγραμμά μας είναι τα εξής:

Η έναρξη του νέου κύκλου έχει προγραμματισθεί για την 3η Απριλίου 2017, ενώ καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η 26η Μαρτίου 2017.

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Προγράμματος, ενώ μπορείτε να επικοινωνήστε στη διεύθυνση ems@unipi.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr