NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017

Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017
17_03_2017 | 18:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

H μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και Do-It-Yourself έρχεται στο Helexpo Maroussi στις 24, 25 και 26 Μαρτίου 2017, από τις 10.00 έως τις 21.00.

Οι επισκέπτες θα βρουν συγκεντρωμένα όλα τα υλικά χειροτεχνίας και DIY, για να τα προμηθευτούν, να δουν νέες τεχνικές και να πάρουν ιδέες για δημιουργία. 

Οι κατηγορίες της Χειροτέχνικα είναι: Υλικά χειροτεχνίας, ζωγραφικής, decoupage και hobby, υλικά πλεξίματος και ραπτικής, χειροποίητων κοσμημάτων, συσκευασίας, πρώτες ύλες για καλλυντικά και DIY κατασκευές & είδη διακόσμησης.

 Φέτος, θα υπάρξει ειδικό αφιέρωμα στο χειροποίητο γάμο και τη βάφτιση, με ειδικά υλικά, ιδέες και λύσεις για να φτιάξει κανείς μόνος του τη δική του ιδιαίτερη στιγμή. 

Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017

Οι επισκέπτες θα βρουν παρουσιάσεις τεχνικών και Hands-on σεμινάρια σε 5 χώρους intro σεμιναρίων ώστε να φτιάξουν χειροτεχνίες, από την κατασκευή κοσμημάτων μέχρι χειροποίητων ειδών για το σπίτι από αξιόλογους εισηγητές του χώρου. Θα πρωταγωνιστήσουν οι πασχαλινές χειροτεχνίες για διακόσμηση και κοσμήματα, οι ανοιξιάτικες κατασκευές για τον κήπο και το σπίτι και ο χειροποίητος γάμος και βάπτιση!

Η χειροτεχνία & η φιλοσοφία του Do-It-Yourself εξελίσσεται σε όλο τον κόσμο καθώς αποτελεί το καλύτερο αγχολυτικό, έναν δημιουργικό και εύκολο τρόπο ψυχαγωγίας αλλά και τρόπο ζωής και αξίζει να την ενισχύουμε και να την γιορτάζουμε!

Είσοδος για το κοινό (2,5 €/άτομο/ημέρα- ΑΜΕΑ/Παιδιά έως 18 ετών: δωρεάν)

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr