NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Jean Monnet Module "Moving the EU forward", Athens Summer School 2017

Jean Monnet Module "Moving the EU forward", Athens Summer School 2017

Το Εργαστήριο Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και Πολιτικής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει το Athens Summer School 2017, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 3 μέχρι τις 9 Ιουλίου 2017, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος που βρίσκονται στο Μοναστηράκι (Αιόλου 42-44), στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Το Athens Summer School αποτελεί ένα εντατικό διεπιστημονικό διδακτικό πρόγραμμα 7 ημερών (36 διδακτικές ώρες), το οποίο προσφέρει μια ολοκληρωμένη γνώση και επιμόρφωση σχετικά με τις διαφορετικές πτυχές και επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, καθώς και τις κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ΕΕ.

Επίσης, συνιστά μια μοναδική ευκαιρία για κάθε Έλληνα ή αλλοδαπό, προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό φοιτητή, που επιθυμεί να διευρύνει τους ακαδημαϊκούς ή τους ερευνητικούς του ορίζοντες σε ζητήματα που σχετίζονται με την ευρωπαϊκή συνεργασία την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τα δίδακτρα και την διαδικασία δήλωσης συμμετοχής, μπείτε εδώ.

Για οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Εργαστήριο στην ηλεκτρονική διεύθυνση info-eeep@pspa.uoa.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr