NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

Επιχειρηματική Αποστολή στη Γεωργία 7-9 Ιουνίου 2017

Επιχειρηματική Αποστολή στη Γεωργία 7-9 Ιουνίου 2017
29_03_2017 | 13:30 29_03_2017 | 13:31
epixeiro icon Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και ο ΣΕΒ Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας  για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στην Τιφλίδα της Γεωργίας, στις 7-9 Ιουνίου 2017. Η Αποστολή υλοποιείται σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Γεωργίας και το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Τιφλίδα, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών.

Οι κλάδοι που θα εκπροσωπηθούν είναι: Φαρμακευτικά προϊόντα-Καλλυντικά, Κατασκευές-Δομικά Υλικά, Αγροτικά προϊόντα-Τρόφιμα, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Τεχνικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες (στους τομείς της ενεργειακής αποδοτικότητας, πιστοποίησης ποιότητας, ασφάλειας τροφίμων, περιβαλλοντικής διαχείρισης κ.ά.).

Το πρόγραμμα της επιχειρηματικής αποστολής περιλαμβάνει επιχειρηματικό Φόρουμ, στο οποίο θα παρουσιαστούν οι επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες στην Γεωργία, καθώς και διμερείς συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα σε ελληνικές και γεωργιανές επιχειρήσεις.

Το τελικό κόστος διοργάνωσης, καθώς και το πρόγραμμα της επίσκεψης θα διαμορφωθούν βάσει του αριθμού των συμμετεχόντων.  Η δαπάνη της μετάβασης και της διαμονής θα επιβαρύνει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Στο επόμενο διάστημα θα σας κοινοποιηθούν προτεινόμενες πτήσεις και ξενοδοχείο.

Για τη διευκόλυνσή σας, σας παραθέτουμε σύντομο ενημερωτικό σημείωμα (εδώ) για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Γεωργία.

Σας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, συμπληρώνοντας τη σχετική δήλωση εδώ, μέχρι την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr