NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ο Νίκος Βαρβαδούκας και ο Μιχάλης Τσικνάκης στο ne33 ThinkTank, στην Πάτρα στις 24 Απριλίου

Ο Νίκος Βαρβαδούκας και ο Μιχάλης Τσικνάκης στο ne33 ThinkTank, στην Πάτρα στις 24 Απριλίου
29_03_2017 | 14:25
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Μετά το sold out ne33 ThinkTank στο Ηράκλειο της Κρήτης και τη Θεσσαλονίκη, το neoecommerce.gr σε συνεργασία με τους ne33-Pioneers διεξάγουν τη Δευτέρα, 24 Απριλίου, στις 16:45 στο ξενοδοχείο Achaia Beach Ηotel, το πρώτο εξειδικευμένο event Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Πελοπόννησο, το ne33 ThinkTank. Απώτερος  σκοπός της συνδιοργάνωσης είναι η προώθηση της δικτύωσης και η ανταλλαγή ιδεών – εμπειριών μεταξύ των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών καθώς και η μετάδοση τεχνογνωσίας προς αυτούς.

Διακεκριμένα πρόσωπα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν θα διαφωτίσουν τον επιχειρηματικό κόσμο της Πελοποννήσου για την επίτευξη της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Αυτό θα επιτευχθεί διαμέσου της παρουσίασης των τελευταίων εξελίξεων του «μελλοντικού» εμπορίου αλλά και των βέλτιστων πρακτικών του δικτύου διανομής που έγινε μια ολόκληρη βιομηχανία!

Οι διακεκριμένοι εισηγητές είναι:

  • Νίκος Βαρβαδούκας, Commercial Director APIVITA, Multichannel Sales & Marketing – Θέμα ομιλίας: «e-Commerce στην πράξη – 10 απαραίτητα συστατικά»
  • Μιχάλης Τσικνάκης, CEO Cosmos Sport S.A. – Θέμα ομιλίας: «Struggling against the odds» – Q&A Ενότητα
  • Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Director Media και Ε-Business στην INTZEIDIS Consulting, Founder & CEO ne33 & Editor in Chief neoecommerce.gr – Θέμα ομιλίας: «Επισκόπηση τάσεων, εξελίξεων και ευκαιριών στην Αγορά του Ηλεκτρονικού Εμπορίου»

Σημειώνεται ότι τα ne33 ThinkTank Events απευθύνονται σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρήσεων retail, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών, ενώ το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 30 ευρώ για τους εμπόρους (διαδικτυακούς ή μη), κατασκευαστές και επώνυμες εταιρείες και 50 ευρώ αντίστοιχα για τους παρόχους υπηρεσιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Το κόστος συμμετοχής καλύπτει τα έξοδα παρακολούθησης, καφέ – αναψυκτικό – βουτήματα και όρθιο Light Lounge. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από μία Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Χορηγοί της παραπάνω ημερίδας είναι η Speedex και το Bestprice.gr.

Περισσότερες πληροφορίες και την οnline αίτηση συμμετοχής, θα βρείτε ΕΔΩ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr