NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Υποτροφίες για το πρόγραμμα Global Talent της AIESEC από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Υποτροφίες για το πρόγραμμα Global Talent της AIESEC από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Η AIESEC Ελλάδος σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, χορηγούν 5 υποτροφίες πρακτικής στο εξωτερικό σε Έλληνες απόφοιτους στα πλαίσια του προγράμματος “Global Talent”.

Το Global Talent δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε νέους που ξεκινάνε την καριέρα τους, να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία σε ένα διεθνές, δυναμικό και απαιτητικό περιβάλλον με αποτέλεσμα την ανάπτυξη σημαντικών hard skills και soft skills που θα τους βοηθήσει να χτίσουν ένα ανταγωνιστικό προφίλ στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. Ο λόγος αυτής της συνεργασίας είναι η κοινή φιλοσοφία στην δυνατότητα ίσων ευκαιριών για όλους και στην αξιοποίηση των «ταλέντων» στην παγκόσμια αγορά.

Συγκεκριμένα, η διαδικασία των αιτήσεων ξεκίνησε στις 16 Μαρτίου και τελειώνει στις 4 Απριλίου. Η υποτροφία που θα έχει χρηματική μορφή από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, θα καλύπτει το κόστος συμμετοχής του προγράμματος -180 ευρώ- καθώς και τα αεροπορικά εισιτήρια μέχρι και 300 ευρώ.

Τα κριτήρια συμμετοχής ορίζονται ως εξής:

  • Οι συμμετέχοντες να είναι απόφοιτοι ή τελειόφοιτοι τμημάτων Πληροφορικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Μάρκετινγκ.
  • Οι συμμετέχοντες να μην έχουν μεταβεί το 30ο έτος της ηλικίας τους.

Η υποτροφία θα διεκδικηθεί ισάξια από όλους τους συμμετέχοντες και οι 5 που θα βρουν πιο γρήγορα την πρακτική τους – μέχρι τις 5 Μαίου -  μέσω της πλατφόρμας της AIESEC, θα την κερδίσουν.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr