NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

7ο Συνέδριο Mobile Connected World «Mobile Now: Living the day, the Smart Connected Way!»

7ο Συνέδριο Mobile Connected World «Mobile Now: Living the day, the Smart Connected Way!»
10_04_2017 | 14:12
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

4 Μαΐου 2017 | Ξενοδοχείο Divani Caravel

Το 7ο Συνέδριο Mobile Connected World θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 με γενικό τίτλο «Mobile Now: Living the day, the Smart Connected Way!».

Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει. Ο τρόπος που ζούμε, δουλεύουμε και κυκλοφορούμε μέσα στην πόλη, αλλάζει… Βρισκόμαστε στην εποχή που οι κινητές επικοινωνίες και το IoT τείνουν να ενωθούν δημιουργώντας ένα θαυμαστό, διασυνδεδεμένο κόσμο! Νέες προκλήσεις και ευκαιρίες αναδύονται στο πλαίσιο του 5G και της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, δημιουργώντας πολλά παράλληλα οικοσυστήματα που θα επιδράσουν σε όλες τις αγορές, σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Στη Smart Press, αφουγκραζόμαστε τόσο τις αλλαγές που διαδραματίζονται γύρω μας, όσο και το πως αυτές επηρεάζουν την αγορά μας. Έτσι λοιπόν, τα συνέδρια Mobile World και Connected World που αποτέλεσαν επί σειρά ετών δύο από τα μεγαλύτερα events της Smart Press, από φέτος αποτελούν μία ενιαία οντότητα, ενσωματώνοντας τις επί μέρους θεματολογίες των δύο συνεδρίων, σε μία, διευρυμένη ολομέλεια!

Στο Συνέδριο Mobile Connected World, συμμετέχουν στελέχη της αγοράς Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, κατασκευαστές κινητών συσκευών, τεχνολογικού εξοπλισμού και ασύρματων υποδομών, εταιρείες ανάπτυξης επιχειρηματικού λογισμικού, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, επενδυτές τεχνολογικής κατεύθυνσης, web και app developers, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπρόσωποι της νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Το φετινό συνέδριο διακρίνεται στις εξής θεματικές ενότητες:

  • 1η Ενότητα: Me and my Smart Mobility – The Connected Ecosystem!
  • 2η Ενότητα: Smart Connected Business - The IoT world
  • 3η Ενότητα: Smart Connected Cities – The future is now!

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr