NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες
ανάγνωση

Έρευνα: Design Thinking για κοινωνικές επιχειρήσεις

Έρευνα: Design Thinking για κοινωνικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Social UP - Design Thinking για Κοινωνικές Επιχειρήσεις διεξάγεται έρευνα με σκοπό να αξιοποιηθούν τα αποτελέσματα της για την ανάπτυξη διαδικτυακού «Οδηγού για Κοινωνικές Επιχειρήσεις» που θα διατίθεται δωρεάν σε κοινωνικούς επιχειρηματίες, design thinkers, συμβούλους επιχειρήσεων, εκπαιδευτές ΕΕΚ και κοινωνικούς εταίρους με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της κερδοφορίας, του κοινωνικού αντικτύπου και του ρυθμού ανάπτυξης των κοινωνικών επιχειρήσεων.  

Με τη συμμετοχή στην παρούσα έρευνα, θα βοηθήσετε να καταγραφούν οι ανάγκες και οι προκλήσεις των κοινωνικών επιχειρήσεων και να διερευνηθούν οι βέλτιστοι τρόποι αντιμετώπισης. 

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί λίγα μόνο λεπτά.

  • Αν είστε κοινωνικός/ η επιχειρηματίας; Απαντήστε ΕΔΩ
  • Αν είστε σύμβουλος επιχειρήσεων, εκπαιδευτής ΕΕΚ, κοινωνικός εταίρος, εκπρόσωπος οργανισμού κοινωνικής επιχειρηματικότητας; Απαντήστε ΕΔΩ.

Με την συμπλήρωσή του θα λάβετε πρόσκληση για δωρεάν συμμετοχή στο εργαστήριο «Design Thinking για κοινωνικές επιχειρήσεις» που θα πραγματοποιηθεί μέσα Μαΐου ώστε να μοιραστείτε απόψεις και προκλήσεις, να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη του Design Thinking και να ανακαλύψετε εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό ή την επιχείρησή σας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr