NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Πρωτοποριακό πρόγραμμα που εγγυάται τη σωστή διεκδίκηση της θέσης στην αγορά εργασίας

Πρωτοποριακό πρόγραμμα που εγγυάται τη σωστή διεκδίκηση της θέσης  στην αγορά εργασίας
21_04_2017 | 14:09 21_04_2017 | 14:17
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Στις 6 Μαΐου ξεκινά το πρόγραμμα “Boost your Career” με τη συμμετοχή μιας επίλεκτης ομάδας έμπειρων εισηγητών με πολυετή εμπειρία, οι οποίοι θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες τις  γνώσεις, την καθοδήγηση αλλά και τη σωστή προετοιμασία που χρειάζεται για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην αγορά εργασίας. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 3 ημερών -18 ωρών - και επικεφαλής της ομάδας εισηγητών είναι η πιστοποιημένη Career Coach Μαρία Παπάζογλου. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στις 6, 7 και 28 Μαΐου στο εκπαιδευτικό κέντρο της Globaltraining στην Αθήνα, αλλά θα παρέχεται και η δυνατότητα πλατφόρμας live online για να μπορούν να το παρακολουθούν και οι συμμετέχοντες εκτός Αθήνας ζωντανά μέσω του διαδικτύου.

Πρόκειται για ένα διαδραστικό πρόγραμμα το οποίο εγγυάται να προετοιμάσει σωστά και αποτελεσματικά όλους όσους επιθυμούν να αναδείξουν τα προσόντα τους και να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα. Η αναγνώριση των δεξιοτήτων και ταλέντων που όλοι οι υποψήφιοι διαθέτουν αλλά πιθανώς να μην τα έχουν ακόμα αναγνωρίσει, καθώς και ο ξεκάθαρος επαγγελματικός στόχος, αποτελούν σημαντικές προϋποθέσεις για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιουργούνται ή να δημιουργήσουν οι ίδιοι νέες ευκαιρίες.

«Σε ένα εργασιακό περιβάλλον που είναι τόσο ανταγωνιστικό και μεταβάλλεται με τόσο γρήγορους ρυθμούς, είναι πλέον απαραίτητο να προετοιμαστούμε σωστά και να αναδείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό κατά τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας, αλλά και στη συνέχεια για την καλύτερη εξέλιξη της καριέρας μας. Αυτή ακριβώς την «προπόνηση» για την επιτυχία στον εργασιακό στίβο παρέχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα», αναφέρει η Μαρία Παπάζογλου.

Στην ομάδα εισηγητών συμμετέχουν, εκτός από τη Μαρία Παπάζογλου, έμπειροι και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες από το χώρο της προσωπικής ανάπτυξης, της ψυχολογίας, της εκπαίδευσης, του επαγγελματικού προσανατολισμού και των social media. Πιο συγκεκριμένα, επιβεβαιωμένοι μέχρι στιγμής εισηγητές είναι ο Ανέστης Αναστασίου,  η Μαίριλυν Βουλγαρέλη, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κότιος, ο Δρ. Γιάννης Κριτσωτάκις, η Γεωργία Μάρκου, ο Δρ. Μάρκος Περράκης, ο Νίκος Πέτικας και η Ελισάβετ Πρεβεζιάνου, ενώ τις εισηγήσεις σχετικά με τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας αναλαμβάνει η εξειδικευμένη εταιρία EMPLOY.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να εκπαιδευτούν για να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους, και θα ωφελήσει φοιτητές και αποφοίτους, ανέργους ή εργαζομένους, που θέλουν να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Για λίγες μέρες και για περιορισμένο αριθμό θέσεων, δίνεται η δυνατότητα προεγγραφής, εξασφαλίζοντας έκπτωση 50% στο κόστος συμμετοχής και με τελικό κόστος 145 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα αλλά και τη δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα.

Αν θέλετε να συνδεθείτε με τη Μαρία Παπάζογλου: μπορείτε στο site, στο Facebook, στο LinkedIn και στο Youtube.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr