NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

3ο Family Business Forum με 2 συμμετοχές δώρο!

3ο Family Business Forum με 2 συμμετοχές δώρο!
25_04_2017 | 10:30 25_04_2017 | 10:58
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαγωνισμοί

Το epixeiro.gr σε συνεργασία με την KPMG και με αφορμή το 3ο Family Business Forum, κληρώνουν σε δύο τυχερούς αναγνώστες δύο συμμετοχές στο forum.

Το Forum

H KPMG διοργανώνει στις 9 Μαΐου στο Divani Caravel το 3ο Family Business Forum.

Η πρόκληση για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης είναι μεγάλη, και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν μία επιχείρηση είναι οικογενειακή. Η θεματολογία του forum έρχεται να καλύψει καίρια θέματα που απασχολούν τις οικογενειακές επιχειρήσεις, όπως η διαδοχή και η διακυβέρνηση.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο Michel von Boch, Chairman of the Shareholder’s Committee, Villeroy & Boch θα μοιραστεί τα μυστικά και τα best practices μιας εκ των παλαιότερων οικογενειακών εταιρειών στην Ευρώπη.

 

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόεδρος του ΣΕΤΕ θα μιλήσει σχετικά με το ρόλο και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

 

Ο Κώστας Κανάρογλου, Vice President και Management Director, Cana Laboratories θα μιλήσει για την οργάνωση των οικογενειακών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

 

Ο Olaf Leurs, Global Head of Family Business Services, KPMG θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις όπως προκύπτουν από την ετήσια Ευρωπαϊκή έρευναFamily Business Barometer”.

 

Ο Dr. Alexander Koeberle-Schmid, Family Business Advisor and Business Coach, Senior Manager Family Business Services, KPMG σε ένα μοναδικό διαδραστικό workshop θα μοιραστεί βέλτιστες πρακτικές και γνώσεις σε θέματα διαδοχής και μεταβίβασης ιδιοκτησίας.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Ο διαγωνισμός

 

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε like στο Facebook post και comment με το ονοματεπώνυμό σας. 

Δύο τυχεροί θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 27 Απριλίου.

Τα ονοματεπώνυμα των νικητών του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στη σελίδα του επιχειρώ στο Facebook.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr